A Red Carpet Affair: Romanian Business Party – un nou eveniment de excepție în Iași

Suntem onorați să fim parteneri și să vă invităm în cadrul unui nou eveniment spectaculos în orașul Iași: „A Red Carpet Affair: Romanian Business Party”, organizat în parteneriat cu Bespoke Events.

Programat pe data de 25 martie 2024, acest eveniment va fi găzduit la prestigiosul Palatul Culturii din Iași și promite o experiență de neuitat pentru toți participanții.

A Red Carpet Affair: Romanian Business Party este mai mult decât un simplu eveniment – este o ocazie unică de a cunoaște oameni din diferite arii de activitate, de la cel juridic, antreprenorial, digital, retail, până la fondatori din industria beauty, care, într-o singură seară, ți-ar putea deveni prieteni sau chiar parteneri!

Cu un concept unic și o atmosferă de lux, acest eveniment se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care împărtășesc valori ca puterea, frumusețea și autenticitatea, și sunt în căutarea unei experiențe captivante și inspiraționale.

Speakerii de top care ne vor împărtăși perspective și povești autentice ca: Mirabela Miron, Dan Negru, Andreea Halikias, Alex Cernătescu și nu numai, vor aduce în fața publicului din inspirația și înțelepciunea lor, oferindu-le participanților o experiență Bespoke și plină de învățăminte.

Agenda evenimentului cuprinde și lansarea cărții ”Tu te iubești pe tine?”, scrisă de către colega noastră Cătălina Aciobăniței, membră OFA UGIR Botoșani și fondatoare Bespoke Events.

Mirabela Miron, președintele și inițiatoarea OFA UGIR, este unul dintre speakerii de top din cadrul evenimentului și și-a adus contribuția și în carte, unde împărtășește din experiența sa și din perspectivele sale autentice.

Alătură-te nouă și sărbătorește frumusețea și autenticitatea în lumea afacerilor:

BILETE EVENIMENT FACEBOOK EDIȚIA ANTERIOARĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *