Acord de parteneriat între OFA UGIR și Global Development Center FZCO Dubai

O dată cu venirea verii, marcăm un nou acord de parteneriat între Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR) și Global Development Center FZCO.

Prezentul parteneriat a fost consemnat prin semnarea reciprocă de către doamna Mirabela Miron – președinte OFA UGIR și Antonela Cristina Sofronia – Manager Global Development Center FZCO.

Principalul scop al parteneriatului este realizării colaborării în ceea ce privește evenimentele marca Global Development Center FZCO în beneficiul comunității românești din Emiratele Arabe Unite și pentru dezvoltrea colaborării asociative și economice dintre organizațiile din România și Emiratele Arabe Unite. Având ca obiectiv încurajarea cooperării și parteneriatelor bilaterale, a extinderii activităților organizațiilor din cele două țări, realizarea de schimburi de experiență și activități comune în beneficiul românilor de pretutindeni în vederea consolidării legăturilor organizaționale dintre diferite entități și comunități românești.

Suntem bucuroși și încrezători că împreună vom contribui la dezvoltarea mediul antreprenorial! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *