Câștigătoarele OFA Startup Angels au intrat în posesia premiilor!

Weekendul trecut a fost cu bucurie și cu o mulțime de premii oferite câștigătoarelor competiției OFA Startup Angels marca OFA UGIR!

 

Georgiana Damian-Săvăstru,  câștigătoarea locului I, și Veronica Simiciuc, locul III, au venit la sediul OFA UGIR București să își ridice personal premiile.

Irina Dimintei, câștigătoarea locului II, a fost vizitată la sediul atelierului ei și i s-au înmânat premiile oferite de partenerii și sponsorii competiției.

 

Premiile au fost înmânate de doamna Alina Novac, manager competiție și președinte OFA UGIR București și de doamna Amalia Georgescu, manager operațiuni competiție și președinte OFA UGIR Regiunea NE.

A fost o bucurie să cunoaștem efectiv aceste femei antreprenor, având în vedere derularea competiției în mediul on-line și să vorbim despre cum le putem sprijini în dezvoltarea afacerilor lor.

Cele trei câștigătoare au declarat că vor folosi premiile în bani în special pentru a investi în partea de marketing și de promovare a afacerilor lor și apoi în investiții în echipamente pentru dezvoltarea producției.

 

 

Pentru premiile din finală mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor nostri:

UGIR, Novak CoutureAVISSOTOP LINE SHOPEditura PoliromAGEO Biz & Corporate Events , BIOCOMP , Pure Salon, Caticorn Digital, Strategic Add by Cristina Cremenescu, Impact Assessment, A Quality Partners, Alina Sluser, Provocative by Raluca ConstantinChateau Vartely WineryBlack SHEEP DrinksRuxandra Lacatus profesoara de bune maniere, Mujery Chicky, TMC GROUP, Radon ExpertEvia BeautyAtelier de Film, CECCAR, Asociatia PRO ECONOMICA, OLIN DENTAL, SIRDAN, Cofetaria Un Baiat si O Fata,  VAMADI CONTAB SRL.

 

Căștigătoarele Competiției naționale de antreprenoriat feminine OFA START UP ANGELS Ediția I 2021 au fost:

 

Locul I- GEORGIANA DAMIAN – SĂVĂSTRU- FABULOCITY PRESCHOOL & AFTERSCHOOL, GALAȚI

Locul II- IRINA DIMINTEI- UNI-CAT, TULCEA

Locul III- VERONICA SIMICIUC- AROMATERRE, TIMIȘOARA

Premiul special pentru originalitate si inovare: BULARCĂ GEORGIANA-FELICITY STORE, CLUJ-NAPOCA

 

OFA Start up Angels este prima competiție de pitching din România, adresată exclusiv femeilor antreprenor și s-a derulat în perioada iulie-noiembrie 2021.

Descopera mai multe detalii despre competitie aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *