Conferința Națională: ”Femeia de astăzi: Activ implicată în economie și societate”

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) organizează la Târgu Mureș în data de 17 februarie 2023, începând cu ora 09:30, conferința națională cu tema:

„Femeia de astăzi – activ implicată în economie și societate”

Alături de speakerii și experții invitați, ne propunem să dezbatem două teme de interes major și să identificăm direcții de acțiune viabile și aplicabile la nivel local și regional:
▪️ Care sunt pilonii pe care se bazează o dezvoltare economică regională durabilă?
▪️ Abilitarea femeilor: un instrument valoros pentru creșterea economică și socială.
▪️ Lansarea programului național „FEMEIA ÎN CONSTRUCȚII”.
 
Conferința va avea loc la INCUBCENTER din Târgu Mureș, cu Mónika Kozma, Președinte OFA UGIR Târgu Mureș și Mirabela Miron, Președinte OFA UGIR în calitate de gazde, alături de următorii speakeri:

👉 Tánczos Barna, Ministrul mediului, apelor și pădurilor, despre dezvoltarea durabilă și sprijinul pentru întreprinderile românești pentru implicarea în acest proces.

👉 Andrei Oltean, Director de dezvoltare IRUM SA, despre opțiunea dezvoltării durabile.

👉 Mara-Cristina Togănel, Prefect al Județului Mureș

👉 Paul Ilea, Directorul general Hirschmann Automotive SRL, despre transformările curente și planurile pentru dezvoltare ale companiilor.

👉 Gogolák Zsolt, Proprietar și CEO Multinvest Group, despre perspective investiționale în perioade de criză.

👉 Veronica Arpintin, Principal, EBRD Advice for Small Business, SME Finance and Development Group, Moldova, despre dinamica afacerilor femeilor antreprenor.

👉 Dumitrița Gliga, Deputat, Comisia specială a Camerei Deputaţilor pentru automatizare şi viitorul muncii, despre provocările actuale ale digitalizării și inovării.

👉 Csép Éva Andrea, Vicepreședinte Comisia pentru muncă și protecție socială, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, despre egalitatea de gen și de șanse și pașii făcuți de societatea românească în acest sens.

👉 Dr. prof. Mártha Orsolya, profesor universitar UMFST Târgu Mureș, despre parteneriatul academic-privat pentru sprijinul dezvoltării și inovării.

Conferința constituie un prilej pentru lansarea programului ”FEMEIA ÎN CONSTRUCȚII”, inițiat și susținut de către Gogolak Margit, Proprietar și CEO Multinvest Group și Besenyei Sarolta, manager IncubCenter, vicepreședinte Asociația Smart City Romania.

Primarul orașului Târgu Mureș, Soós Zoltán va participa cu mesaj de salut și susținere.

Cel mai valoros aport la gândirea de măsuri pragmatice îl au antreprenorii din toată țara în dialog deschis cu autoritățile publice, în ideea de a găsi soluții pentru susținerea capacității concurențiale a afacerilor românești pe plan regional, european și internațional, pentru o economie cu adevărat competitivă în mod durabil.

 Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR promovează:

  • Creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești,
  • Sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor,
  • Susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare.
Întrucât cel mai valoros aport la gândirea de soluții pragmatice îl au comunitățile de business dar și civice din toată țara, în dialog deschis cu autoritățile publice, ne face o deosebită onoare să vă invităm la conferința OFA UGIR pentru ca, împreună, să căutăm măsurile concrete care să permită economiei României să treacă rapid peste multiplele crize suprapuse cu care ne confruntăm cu toții în prezent.
 
Participare gratuită pe bază de confirmare de participare prin următorul FORMULAR DE ÎNSCRIERE:
 
Fii la curent cu agenda evenimentului și cu ultimile noutăți, accesând pagina oficială a evenimentului: https://fb.me/e/3cJ27UyEC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *