Conferința Națională: „Tinerii – o soluție pentru România într-o perioadă a crizelor suprapuse”

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) organizează la Târgu Neamț în data de 28 octombrie 2022, începând cu ora 10:00, conferința națională cu tema:

„Tinerii – o soluție pentru România într-o perioadă a crizelor suprapuse”

Alături de speakerii și experții invitați, ne propunem să dezbatem două teme de interes major și să identificăm direcții de acțiune viabile și aplicabile la nivel local și regional:

  • Tinerii – șansa României la o economie în care nimeni nu este lăsat în urmă;
  • Transparență și predictibilitate în relațiile de muncă – transpunerea directivelor 1152/2019 și 1158/2019.

Întrucât cel mai valoros aport la gândirea de soluții pragmatice îl au comunitățile de business dar și civice din toată țara, în dialog deschis cu autoritățile publice, ne face o deosebită onoare să vă invităm la conferința OFA UGIR pentru ca, împreună, să căutăm măsurile concrete care să permită economiei României să treacă rapid peste multiplele crize suprapuse cu care ne confruntăm cu toții în prezent.

Conferința va avea loc în sala de conferințe a Hotelului Victoria, din orașul Târgu Neamț. Speakerii invitați fac parte din mediul public și din cel privat, conferința fiind gândită sub forma unui dialog deschis între autorități și mediul antreprenorial și civic.

AGENDA EVENIMENTULUI:

Să vii în Târgu Neamț la o conferință cere să te bucuri și de un weekend prelungit, astfel încât să vizitezi monumentele istorice și minunățiile din zona Neamțului.
De aceea, la cererea participanților la conferință, v-am pregatit o nouă ocazie de networking la cina festivă de vineri, 28 octombrie, iar sâmbătă, 29 octombrie, vom merge impreună să vizităm obiectivele turistice ale zonei și vom finaliza cu o sărbatoare câmpenească.

Vă rugăm să ne onorați cu participarea la acest eveniment și să ne confirmați prezența la numărul de telefon +40728 880 573 (Amalia Georgescu) sau pe adresa de email ofa@ugir.ro.

Pentru invitații și alte detalii legate de eveniment, vă invităm să ne vizitați pe pagina oficială a evenimentului. 

ÎNSCRIE-TE ȘI TU AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *