Construim prin FRUMOS și cu PUTERE FEMININĂ

Sub egida acestor energii a avut loc pe data de 6 aprilie 2022 întâlnirea OFA UGIR București din seria ”Women Empowerement Meeting”. 30 de femei de afaceri, membre OFA UGIR și invitate de onoare s-au reunit în minunata locație a Restaurantului Cioa Niki din București.
👉 Carmen Chitafes, Președinte OFA UGIR București, a subliniat rolul major al ECHIPEI atunci când vine vorba de a construi afaceri, de a atinge obiective de promovare a antreprenorilor în România.
Prezentările vorbitoarelor invitate au fost despre frumusețe și manifestarea ei în totate formele și toate rolurile pe care le are o femeie. La finalul celor două prezentări, în partea de networking participantele au avut timp pentru a creiona oportunități pentru afaceri noi și idei de viitor.
👉 De la Diana Baicu, founder&CEO TOP LINE România am aflat că o femeie poate mișca munții din loc atunci când este împăcată cu aspectul său: fizic și emoțional;
✅ că frumusețea este individuală;
✅ că indiferent ce obiective legate de frumusețe îți stabilești, le poți atinge cu forțe proprii și, când este necesar, cu sprijinul adevăraților specialiști;
✅ că rutina de bază pentru îngrijire este esențială;
✅ că fiecare femeie va găsi propria rețetă pentru a-și alimenta energia constructivă pentru afacerea sa și pentru toate celelalte roluri pe care și le asumă în societate.
👉 Ramona Bădescu, într-o manieră jovială și plină de sinceritate a adus mai aproape de fiecare participantă sentimentul de bucurie produsă de realizările personale. A subliniat importanța promovării imaginii femeilor antreprenor din România, arătând că puterea exemplului propriu este cel mai bun ambasador.
Salutăm femeile antreprenor care au venit pentru prima dată în cadrul OFA UGIR București și mulțumim membrelor care au știut să le primească în grup.
Conducerea OFA UGIR a ajutat în organizarea și promovarea evenimentului:
👉 Amalia Georgescu, Vicepreședinte OFA UGIR Regiunea Nord-Est, a moderat cu măiestrie și a pus în dialog participantele.
👉 Mirabela Miron, Președinte OFA UGIR și Prețedinte UGIR Regiunea Nord-Est, a salutat inițiativele de afaceri feminine și a punctat importanța implicării femeii în toate domeniile de activitate ale societății, atât la nivel public, cât și în cel privat.
A fost o reală onoare și o experiență valoroasă pentru participante.
Parteneri principali: UGIR, AGEO Biz, TOP LINE EUROPA, ICD Group

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR promovează:
*Creșterea importanței rolului femeii în dezvoltarea societății românești,
*Sprijinirea, dezvoltarea, promovarea femeilor antreprenor,
*Susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare

Vrei să fii și tu parte a comunității femeilor ce fac lucrurile să se întâmple?
Devino membru si alătură-te echipei noastre chiar acum. Descarcă cererea de adeziune AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *