Mirabela Miron

Președinte OFA UGIR și Președinte UGIR Regiunea N-E

Fondator Avisso, consultanță finanțări nerabursabile. Implicată în multe proiecte cum ar fi: Repatriot, RBL, Restart Home.

„Proiect de suflet – OFA UGIR – care îmi doresc să devină, cu ajutorul vostru, o mișcare de reinventare a României. O femeie de succes nu este doar cea care reușește să construiască și să conducă companii profitabile, ci și femeia care reușește să genereze schimbări în viețile oamenilor din jurul său. Aceste doamne minunate mi-am propus să se regăsească în valorile Organizației Femeilor Antreprenor din UGR.”Femeile dețîn un rezervor de talente cel mai puțin explorat și utilizat din lume” (Hilary Clinton). Îmi doresc ca OFA UGIR să fie acea platformă care să ofere doamnelor membre încredere în propria valoare, curaj pentru a încerca valorificarea multiplelor valențe și talente și inspirație pentru toți tinerii, pe care încercăm să-i creștem mereu mai bine decât generațiile pe care le reprezentăm. Pentru că prin natură noastră avem o preocupare majoră pentru viitor!”

Adriana Fagarasian

Președinte OFA UGIR Brașov

Președinte OFA UGIR Brașov / SECRETAR GENERAL OFA UGIR

De la 35 de ani am decis să-mi deschid în România prima mea afacere. După 16 în Italia, am doi copii și, după ce 10 ani am lucrat în administrarea afacerilor imobiliare ale familiei în această țară, am decis că este momentul să îmi deschid singură firma mea, însa în România. Evident, nu sunt singura femeie care a simțit nevoia să se reinventeze în contextul profesional așa că, urmându-mi intuiția și pasiunea, acum sunt titulara unei clinici de estetică –SkinMedic Beauty Clinic în Brașov.

Carmen Chitafes

Președinte OFA UGIR București

Carmen-Gabriela CHITAFES deține o experiență profesională de cincisprezece ani în domeniul administrației publice și fondurilor europene.
De profesie este auditor public intern și a ocupat atât funcții de execuție cât și de conducere în cadrul: Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene; Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației; Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.
Alaturi de familia sa, dezvolta afaceri in domeniul imobiliar de mai bine de 7 ani.

E bucuroasă să isi aduca contribuția în dezvoltarea societății românești, alături de OFA UGIR.

Amalia Georgescu

Vicepreședinte OFA UGIR Regiunea N-E, Președinte OFA UGIR Iași

Președinte OFA UGIR Iași / Vicepreședinte OFA UGIR / Domeniul Antreprenoriat

„Am devenit antreprenor de mai bine de 15 ani, de când eram studentă în Iași, la FEAA (Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor), Universitatea Al. I. Cuza Iași. Am ales marketingul și relațiile publice ca direcții care să-mi definească cariera viitoare. Am preluat din 2007, împreună cu soțul meu, ing. Gabriel Georgescu, managementul firmei BIOCOMP, ca a doua generație de manageri-antreprenori a unui business de familie.

BIOCOMP este o firma 100% românească cu peste 29 de ani de experiență în oferirea sistemelor de biosecuritate ecologică integrată, lider în producția de dispozitive de dezinfecție pe baza de lumina ultravioleta UV-C. Tehnologia de biosecuritate ecologica integrata marca BIOCOMP asigură un mediu sănătos și lipsit de virusuri, bacterii si alte microrogranisme daunătoare în orice mediu în care locuim sau ne desfășurăm activitatea.” Amalia este, în prezent, doctorând și analizează relațiile de asociere și de dezvoltare ale afacerilor. De asemenea, mai dezvoltă, în paralel, de peste 18 ani, un business in domeniul consultanței, al trainingurilor și al organizării de evenimente: AGEO Events.

Anișoara Radu

Președinte OFA UGIR Tulcea

Economist și Mediator-Life Coach, deputat la final de mandat, soție, mamă, prietenă, camarad de nădejde. “Pentru OFA-UGIR mă recomandă experiența managementul privat (exercitat timp de 25 de ani), în implementarea de proiecte europene componentă nerambursabilă, mă preocupă calificarea personalului la locul de muncă (conform legi i76/AJOFM ), implementarea de Minimis. Cu experiență în management bancar, am deținut franciza Volksbank România pentru județul Tulcea. Am experiență în Administrația Publică, am fost Director Coordonator al Direcției Generale a Finanțelor Publice Tulcea, Președinte Director General al CAS Tulcea. Este benefică experiența acumulată în ultimi patru ani de deputat în Parlamentul României unde am activat în Comisia pentru muncă și protecție socială precum și în Comisia pentru buget, finanțe și bănci. Absolventă-Înalți funcționari publici. Am structurat un adevărat sistem de valori bazat pe profesionalism, pe obiective concrete, susținute cu maturitate, perseverență, o conduită pe care am dezvoltat-o permanent pentru că eu cred, asemenea multor semeni, că am o MISIUNE: să sprijin mediul de afaceri, breasla din care am plecat și unde mă întorc cu toată expertiza pe care am reușit să o cumulez în timp, cu dorința de a face mai mult pentru un mediu de afaceri sănătos.Și dorința de a contribui la dezvoltarea mediului de busines, cel mai important pilon de susținerea economiei românești aflate într-un moment complicat.”

Tatiana Aslan

Președinte OFA UGIR Botoșani

”Dacă-ţi  place ceea ce faci, nu vei munci  nicio singură zi din viaţa ta’’.

Sunt unul dintre norocoșii care pot să afirme că jobul lor a fost creat  special pentru ei și că fiecare zi la locul de muncă e, de fapt, o încântare.

Sunt manager la Complexul Casa Lux Botoșani și iubesc faptul că, prin munca mea și a echipei pe care o conduc, fac oamenii fericiți și îi ajut să-și organizeze evenimente memorabile. Pasiunea mea pentru frumos m-a făcut să dezvolt și o afacere personală, respectiv magazinele de încălțăminte ”Medea”, unde mi-am pus tot sufletul și priceperea, pentru a bucura doamnele cu încălțăminte frumoasă și de calitate.

Sunt mândră și încântată că fac parte din OFA și abia aștept proiectele și provocările ce urmează în cadrul acestei organizații.

Florina Vutei

Președinte OFA UGIR Argeș

Absolventă la Universitatea din Craiova, specializarea Business Administration. Fondator Brand Un băiat și o fată, Câmpulung Mușcel din anul 1997, dintr-o afacere mică de familie, în care eram propriul angajat, lucrând într-un mic laborator de cofetărie-patiserie. Afacerea s-a dezvoltat pe parcursul anilor, în prezent deținând un lanț de cofetării și restaurante în mai multe orașe, însumând 6 locați (Câmpulung, Mioveni și Pitești). Totodată, în prezent deținem o Pensiune de 3 stele, în cadrul căreia se află singurul Centru SPA din zona Mușcel.

Principalele obiective de care mă ocup este gestionarea eficientă a producției și a activității desfășurate la toate locațiile deținute, astfel încât să ajung la o dezvoltare majoră a brand-ului. Implementarea a mai multor proiecte pe diferite axe; – Înscrierea la OSIM a brand-ului UN BAIAT ȘI O FATA; – Înscrierea la OSIM a unui produs specific zonei Muscelului și realizat în laboratorul propriu, și anume Covrigul cu ou, precum și atestarea lui ca produs tradițional, unic în România; – Participarea în cadrul mai multor evenimente și târguri de profil din interiorul României și din străinătate.

Fulga Bocos

Președinte OFA UGIR Cluj

Absolventă a Facultății de Medicină , UMF” Iuliu Hatieganu „Cluj-Napoca și a Facultății de Psihologie Universitatea Babes-Bolyai Cluj Napoca.

Am participat la numeroase cursuri: formare în Psihodramă, curs formator, LabProfile, speaker, comunicare. Am facilitat cursuri de comunicare , persuasiune. În prezent sunt owner Olin Dental și mă ocup de comerțul cu consumabile medicale.

Liliana Marinescu

Președinte OFA UGIR Constanța

Vicepreședinte OFA UGIR / Domeniul Turism

Am 39 de ani și-mi place să spun că sunt fiica a doua județe Constanța și Tulcea, deci, sunt dobrogeancă! Am fost director al Agenției pentru protecția mediului Tulcea, ulterior Administratorul public al județului Tulcea 3 ani, după care am coordonat direcția de turism din cadrul Consiliului județean Tulcea.

În prezent sunt consilier județean și ca domenii de activitate antreprenorială menționez consultanță financiară contabilă și bancară dar și consultanță în domeniul fondurilor europene cu precadere pe segmentul de agricultură dar și de formare profesională, în acest sens coordonăm 5 firme în domeniu. Împreună cu familia mai desfășurăm activitate și în domeniul agricol, într-o fermă vegetală. OFA pentru mine reprezintă încununarea unei activități profesionale antreprenoriale dar și familia lărgită a experiențelor de business și de viață.

Marinela Șerbănescu

Președinte OFA UGIR Prahova

Absolventă a două facultăţi economice, prima de Management Financiar Contabil, a doua de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, ambele la Academia de Studii Economice din Bucureşti, mi-am început cariera de economist în anul 2001. Parcursul meu profesional, de la economist la expert contabil şi de la expert contabil la vicepreşedinte CECCAR Prahova, nu a fost nici foarte uşor, dar nici foarte greu. Am muncit foarte mult, am învăţat foarte mult, am oferit foarte multă încredere clienţilor şi, nu în ultimul rând, am format oameni. Am folosit de mai multe ori adverbul „foarte” pentru că totdeauna am urmărit şi urmăresc asigurarea performanţei în profesie. Sunt de peste zece ani asociat şi administrator la o firmă de contabilitate şi expertiză contabilă din judeţul Prahova, firmă care, începând din anul 2014 şi până în prezent, a ocupat unul din primele cinci locuri în topul firmelor de contabilitate din judeţ.

Poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Filialei CECCAR Prahova o ocup din anul 2018 şi reprezintă pentru mine o încununare a muncii, a efortului depus în cariera mea în domeniul contabilităţii. Îmi face o deosebită plăcere să particip şi să contribui la organizarea evenimentelor desfăşurate sub egida Filialei CECCAR Prahova. Iubesc profesia pe care o practic, iubesc să contribui la dezvoltarea acesteia şi iubesc să văd clienţii firmei mele de contabilitate multumiţi.

Marta Bianca Pintea

Președinte OFA UGIR Bistrița-Năsăud

Am 41 ani sunt căsătorită și am o fetiță de 14 ani. Practician în insolvență, mediator autorizat, vicepreședinte al Consiliului de mediere București până la 01.03.2020, actualmente membru în CM, consilier juridic cu o vechime în profesie de 18 ani. Membru Rotary Club Bistrița-Nosa.

Mirabela Bujor Vaslovanu

Președinte OFA UGIR Bacău

”Sunt femeie de afaceri în plină ascensiune, aș zice eu, absolventă a Universității Al Ioan Cuza Iași, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, a unui master în Contabilitate, expertiză și Audit, membră a Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România, membră a Camerei Auditorilor Financiari din România, membru și coordonator în cadrul OFA UGIR.

Cine sunt eu? Am să răspund prin prisma unei cliente, “un altfel contabil” care promovează o contabilitate “next level”, care se pliază pe nevoile clientului, care este disponibilă, zâmbitoare, care este mereu acolo.”

Monika Kozma

Președinte OFA UGIR Mureș

Vicepreședinte OFA UGIR / Domeniul Social

Cu înființarea Fundației Pro Economica, în anul 2017 intenția mea a fost, de a pune în practică o strategie de dezvoltare economică, care se axează pe agricultură. Strategia regională care cuprinde 16 județe și prin care am ajutat deja aprox. 5500 de fermieri și IMM-uri în 5 județe ale regiunii centru, a fost un pas important după întorcerea mea în țară, prin care se dovedește că nimic nu este imposibil.

Ana Maria Icătoiu

Vicepreședinte OFA UGIR

Vicepreședinte OFA UGIR / Finantari europene și guvernamentale

Ana-Maria Icătoiu are peste 16 ani de experiență în domeniul dezvoltării sustenabile, al eficienței energetice și al proiectelor de tip smart-city. A coordonat proiecte pentru dezvoltarea durabilă a orașelor pe parte de creștere a independenței și a eficienței energetice, de protecție a mediului înconjurător și de îmbunătățire a calității vieții. În cadrul actualului Cadru Financiar Multianual, sprijină entități private și publice în atragerea de finanțări nerambursabile pentru investiții ce țin de dezvoltarea regională, digitalizare, eficiența energetică, scăderea amprentei ecologice, tranziția energetică.

Face parte din 6 dintre cele 9 grupuri de experți selectați de către Ministerul Fondurilor Europene pentru viitoarele Programe Operationale: PO Regionale; PO Dezvoltare Durabilă; PO Tranziție Justă; PO Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare; PO Educație și Ocupare; PO Asistență Tehnică. Face parte din Comitetul Consultativ pentru Mediul de Afaceri al Ministerului Fondurilor Europene, din EU-Funds Task Force din cadrul Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR) și, respectiv, din cadrul Romanian Business Leaders (RBL), din grupul de lucru al CDR pe European Green Deal și din Consiliul Național pentru Transformare Digitală (CNTD) din cadrul Autorității pentru Digitalizarea României (ADR).

Renate Popescu

Președinte OFA UGIR Bihor

Antreprenor, soție și mamă a 3 copii. Cred în împlinirea femeii pe plan profesional și personal. Expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal și consultant pentru management, prezență pe piața financiar-contabilă si fiscală, de peste 25 de ani.

Cu bucurie mă regăsesc în echipa OFA, alături de femei excepționale. Am reușit să dovedim că, împreună, suntem o voce care merită a fi ascultată, pentru că dorința noastră de implicare stă pe baze constructive, în toate domeniile Economico-sociale. “Acta non verba!”

Mirela Lungu

Președinte OFA UGIR Neamț

Administrator PETROTEHNIC SRL. Experiența mea din lumea antreprenoriatului este una complexă. Am început în anii ’80 cu o secție de tricotaje, depozit materiale de construcții, magazin alimentar, firmă de transport persoane în străinătate și lista poate continua, în prezent ocupându-mă cu vânzarea de produse industriale.

Decizia de a face parte din Organizația Femeilor Antreprenor a fost una firească, din dorința de a evolua și de a fi conectată la realitatea economică actuală, aflată într-o continună schimbare. 

Marinela Strîmbulescu

Președinte OFA UGIR Gorj

Consultant fonduri europene – Consultanța este marea ei pasiune și se dedică business-ului pe care l-a construit cu migală și tenacitate mare parte din viața ei.

Susține proiectele culturale, este încrezătoare în forța antreprenoriatului feminin și caută mereu soluții pentru ca nivelul de trai din zona în care trăiește să crească.

”Consider că atunci când faci lucrurile cu credință și profesionalism, când îți dorești să devi în fiecare zi mai bun și accepți provocările pe care le întâlnești în activitate, este doar o chestiune de timp să ajungi la succes.”

Carmen Fediuc

Președinte OFA UGIR Suceava

Expert accesare finanțări nerambursabile. Conduce o afacere de succes, are planuri de dezvoltare bine puse la punct, crede cu tărie într-un set impecabil de valori, îi plac expedițiile montane și este pasionată de studiul psihicului uman. Carmen Fediuc, un nume pe piața Sucevei, este un adevărat explorator atât în afaceri, cât și în ceea ce privește umanul. 

”De 3 ani sunt antreprenor și îmi folosesc expertiza, gândirea analitică și structurată și capacitatea de a găsi soluții optime pentru a ajută antreprenorii să primească fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea activității curente din firma sau pentru lansarea de noi activității.”

Codruța Șuteu

Președinte OFA UGIR Alba Iulia

Cu o experiență de peste 17 ani în profesia de avocat si mediator, activând în principal în domeniul dreptului comercial și dreptului familiei, am conștientizat rolul major pe care femeile îl joacă în toate domeniile vieții publice și private prin seriozitate, dedicare, perseverență, implicare activă și entuziasm.

Calitatea de moderator radio și tv mi-a oferit, de asemenea, oportunitatea să intervievez femei implicate activ la nivel local, în scopul dezvoltării comunității, în principal, prin promovarea educației, a spiritului civic activ și a unității membrilor comunității.

Personal fac parte din mai multe proiecte de voluntariat la nivel local și national, proiecte prin care ne străduim sa îmbunătățim viata adulților și a copiilor – grupuri tinta a acestor proiecte.

Mărturisesc că sunt mandră și fericita că OFA – UGIR mi-a oferit șansa să fac parte din această echipă minunată de doamne-antreprenor, soții si mame, care își dedica timpul, energia și pasiunea pentru a îmbunătăți România și pentru a oferi noii generații o țară mai bună, mai atractivă, unde noua generație să își dorească să rămână și să investească în viitorul ei și al copiilor ei.

Împreună suntem mai buni si mai puternici!

Andreea Baciu

Trezorier OFA UGIR

Administrez o clinica de înfrumusețare și remodelare corporală, Clinica Endorfine, și implementez proiecte cu finanțare nerambursabila.

Oana Miron

OFA UGIR

Oana Miron este licențiată în Științe Politice și Drept și specialist în formare profesională. În prezent, este doctorand în Managementul sistemelor de sănătate, președinte al Centrului de Analiză și Mentorat Strategic și vicepreședinte al Fundației Colegiului Național de Apărare. 

„Am făcut dintotdeauna ceea ce mi-a plăcut și am încercat să fiu un bun profesionist, deoarece știu că omul sfințește locul. Sunt mamă și femeie de afaceri, un mix pe care l-am abordat ca pe o provocare, admițând că poate fi dificil să găsești un echilibru între viața de familie și cea profesională. Îmi doresc ca tot ceea ce fac să ofere plus valoare comunității, iar OFA UGIR este exact ceea ce avem nevoie pentru dezvoltarea comunității de afaceri. Împreună putem reconstrui România de mâine!”

Crăița Nicula

Președinte OFA UGIR Arad

Expert contabil și consultant fiscal, având studii economice și juridice, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul profesional, partener într-o societate de expertiză contabilă și consultanță fiscală, înființată în 1995, îmi dedic parte din activitate sprijinind dezvoltarea economică a companiilor private.

Prin OFA UGIR, scopul principal este de a crea o legătură între mediul de afaceri și Ministerul Finanțelor Publice, prin prezentarea de inițiative legislative, puncte de vedere și soluții pentru îmbunătățirea legislației fiscale și rezolvarea problemelor antreprenoriatului.

Col(rz).ec Dorina Ciornei – Donighian

Secretar general OFA UGIR

Dorina Ciornei are o carieră militară de succes, de 30 de ani! Este specialist în planificare și sprijin logistic, expert în marketing și specialist în managementul infrastructurii militare.

Dorina Ciornei a fost șef/expert managementul logistic operational și         șef/expert în planificare, programare, bugetare, acțiuni militare. În present, Dorina este director marketing C&D Moldexpert Consulting Security SRL Iasi dar și președinte Asociația Familia Tradițională  Iași. Nu în ultimul rând,  Dorina Ciornei este Vicepreședinte Fundația Colegiului Național de Apărare filiala Iași.

Dorina s-a alăturat echipei OFA UGIR din două motive: ”Cred în puterea lui ÎMPREUNĂ! Cred în forța Energiei feminine!”, spune Dorina.