Finanțările și investițiile încotro?

Finanţările şi investiţiile încotro?

Şanse de reuşită sau de adaptare a modelelor de afaceri actuale?

Există multe întrebări asemănătoare pe care cu siguranță ți le-ai pus. Dacă vrei să te lămurești cu privire la unele dintre ele, fii alături de noi pentru a afla diferite perspective despre incertitudinile economice din această vreme!Evenimentul se va desfășura pe platforma Zoom, JOI, 19 noiembrie 2020, interval orar: 09:30-11:30, acesta se va transmite și LIVE pe Facebook- Participare GRATUITĂ cu acces online.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82071441546…
Meeting ID: 820 7144 1546
Passcode: 560

Acest eveniment este dedicat antreprenorilor și oricărei persoane care este interesată de acest subiect. Se va discuta despre finanțările și oportunitățile pe care ni le oferă anul 2020-2021.Eveniment organizat de OFA UGIR. Dacă vrei să fii parte din „valul” care va schimba România în bine în următorii ani, alătură-te OFA UGIR – Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR-Președinte Mirabela Miron!

👉 Fii alături de noi ca să schimbăm împreună, comunitățile în bine!

➡️ Formular de înscriere ca membru activ OFA UGIR:
👉https://cutt.ly/rgE42tu

👉Curajul de unul singur este în sine o performanță, dar curajul nostru, adunat la un loc, declanșează deja un fenomen în masă, care va schimba în bine comunitățile noastre. Vezi mai puţin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *