”Fotografiile în brand-ul personal al femeii de afaceri” │ OFA UGIR Iași

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, filiala Iași, are deosebita plăcere de a vă invita la un nou eveniment de networking, ce se intitulează ”Fotografiile în brand-ul personal al femeii de afaceri”. Evenimentul este susținut de către colega noastră, Irina Mocanu, artist fotograf și membră OFA UGIR Iași.
 
Vă așteptăm pe 27 februarie 2024, începând cu ora 17:30, în cadrul studioului foto din Iași, Bld. Chimiei, nr. 7B, bl. C1.
Agenda evenimentului cuprinde:
 
  • Oportunități de networking
  • ”Fotografiile în brand-ul personal al femeii de afaceri” cu Irina Mocanu, fotograf
  • ”Tips & tricks despre coaching și importanța învățării continue pentru femeia antreprenor”, cu Georgiana Zaharia, life coach
  • Tombolă și momente supriză
Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor patronatului OFA UGIR. Dacă nu sunteți membru, vă invităm să completați chiar acum cererea de adeziune și să participați la un prim eveniment alături de comunitatea OFA UGIR.
 
Cerere de adeziune Formular de înscriere eveniment

Cine este Mocanu Irina?

Îmi place să mă definesc ca fiind o povestitoare prin imagini, o călătoare în lumea emoțiilor feminine. Deși la început am pornit pe drumul fotografiei cu dorința aprinsă de a surprinde inocența și bucuria copiilor, testându-mi talentul în diferite abordări, am descoperit că pasiunea mea se manifestă cu precădere în timpul ședințelor foto dedicate doamnelor: fie că e vorba despre portrete pentru personal branding, despre mărturisirea frumuseții maternității sau despre explorarea intimității în ședințe de boudoir.

Sunt o sufletistă înrăită, curioasa și pasionată de povești, iar fotografia mi-a devenit nu doar o meserie, ci o binecuvântare. Este acel limbaj subtil al inimii care îmi dezvăluie, cu fiecare click al aparatului, fragmente din viețile femeilor extraordinare pe care am onoarea să le întâlnesc.

Îmi doresc ca fiecare fotografie realizată de mine să fie oglinda în care fiecare femeie să descopere și să îmbrățișeze propriul ei potențial, să fie o fereastră deschisă către frumusețea și forța feminina ce strălucește în lumina propriei autenticități.

Cine este Zaharia Georgiana?

Atunci când m-am orientat către coaching am făcut o alegere, pentru prima oară, până la capăt. N-am mai mers pe concepția „ori-ori”. Chiar a fost ceva care îmi place, îmi oferă și libertate și o sursă de venit, după ani de zile în care am crezut că este suficient să fii bătut pe spate pentru performanță, alături de un salariu decent.
 
Asta este ceea ce vor să obțină și clienții mei: o viață împlinită, un nou mod de a vedea lucrurile, noi strategii și descoperirea resurselor pentru a face toate acestea – fie că vorbim de viața privată, fie de cea profesională.
 
După cum a conchis o clientă de-a mea, coach-ul este cel care știe să pună lumină acolo unde trebuie, astfel încât să-ți găsești toate resursele de care ai nevoie pentru a obține ceea ce dorești de fapt: să depășești provocări pe care le vedeai imposibil de învins, să atingi obiective care păreau undeva departe.
 
Așadar, coaching-ul este o tehnică complexă ce îmbină empatia cu pragmatismul, astfel încât să te țină pe drumul ales de tine: o relație mai sănătoasă (cu tine sau cu cei din jur), o carieră mai împlinită, abilități de comunicare și o reziliență duse la un alt nivel.
 
Pentru cine este coaching-ul?
Pentru oricine vrea un partener de drum în creșterea lui.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *