Iași Belgian Business Days – A Gateway to Empowering Connections

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) are deosebita onoare să fie partener în cadrul evenimentului ”Iași Belgian Business Days” marca BEROCC – Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce și Consiliul Patronatelor ESG din România. 

Pentru mulți antreprenori și profesioniști, găsirea conexiunilor potrivite și stabilirea de parteneriate fructuoase poate fi o sarcină dificilă. De aceea, ”Iași Belgian Business Days” reunește lideri din diferite industrii, companii inovatoare și persoane ambițioase sub un singur acoperiș, acest eveniment acționând ca un catalizator pentru colaborare și creștere.

Evenimentul ce va avea loc în perioada 13-14 septembrie, în cadrul Primăriei Municipiului Iași, reprezintă o oportunitate inedită de a extindere a rețelei profesionale. În doar două zile, participanții vor avea șansa să se întâlnească și să comunice cu profesioniști, potențiali clienți și experți în diferite industrii, care ar putea deveni aliați valoroși în propria călătorie de afaceri.

Schimbați idei, împărtășiți experiențe și construiți parteneriate care să vă ridice brandul la noi culmi.

Principalele elemente cheie ce definesc evenimentul ”Iași Belgian Business Days”:

– Vizite la companii locale: Obținerea de perspective unice ale industriei prin vizite exclusive.

– B2B Meetings Marathon: Conectarea cu potențiali parteneri și clienți pentru a explora oportunități de afaceri.

– Networking Drink: Construirea de relații de durată într-un cadru casual, dar profesional.

Dacă vrei să te dezvolți din punct de vedere profesional, să îți transformi business-ul sau pur și simplu ești curios, te invităm să descoperi mai multe detalii cu privire la agenda evenimentului, taxă de participare și ultimile noutăți aici:

Iași Belgian Business Days – A Gateway to Empowering Connections

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *