Leadership şi Management Vizionar: teambuilding-ul ce a setat direcția OFA UGIR și a încurajat implicarea activă a femeilor în dezvoltarea antreprenoriatului cu impact în societate

În perioada 19 – 21 ianuarie s-a organizat, la Sovata, primul teambuilding din acest an al echipei de conducere OFA UGIR intitulat: “Leadership şi Management Vizionar”.

A fost o experiență extraordinară pentru cele 35 de participante, căci toate au demonstrat că a fi parte a unei organizații, în care leadershipul feminin este cu adevărat asumat și se manifestă multidimensional, va genera rezultate pozitive atât la nivel individual și de echipă, cât și la nivel de comunitate. Am apreciat, de asemenea, modul în care fiecare femeie antreprenor prezentă la teambuilding, a demonstrat că poate aduce valoare multiplicată regiunii din care face parte, în special prin modelul de lider pe care îl reprezintă.

Pentru că împreună vrem să aducem țării noastre din ce în ce mai multă valoare prin proiecte cu impact benefic, prin strategii de creștere a eficienței la nivel sistemic și creștere a vizibilității României pe plan internațional pentru rezultatele extraordinare și acțiunile benefice pe care le facem noi românii, am creat această oportunitate de a discuta pe îndelete, atât reușitele cu care ne mândrim din primii 4 ani de existență a organizației, cât și provocările pe care le întâlnim zi de zi în dezvoltarea noastră ca oameni, profesioniste în domeniile noastre de activitate și antreprenoare în industriile în care activăm.

Așa că, timp de 3 zile, am discutat cu calm situațiile cu care ne-am confruntat și pe care vrem să le rezolvăm, am analizat temeinic potențiale soluții, ne-am implicat cu pasiune în a susține membre de echipa care au propus direcții noi de dezvoltare. Am creat echipe de lucru organizate pe direcții de dezvoltare și ne-am oferit cu generozitate susținerea pentru proiectele în care credem cu adevărat. Până la final de teambuilding, am creat noi direcții de acțiune pentru îndeplinirea noilor obiective și am împărtășit bune practici, astfel încât să beneficiem de vastă experiență a fiecăreia.

Este foarte important și contextul în care ne-am desfășurat: au participat doar acele femei lider care au reușit să se elibereze pentru câteva zile de multitudinea de responsabilități pe care le au zilnic ca femei, mame, antreprenoare, lideri activi în companii, organizații, comisii, organe de decizie ș.a. Sunt multe pălării aferente rolurilor noastre pe care le purtăm, și a jongla cu ele cu maximă eficiență și eleganță este un efort constant care cere maximă abilitate de a muta munți și a redefini peisaje, de la economice, la financiare, sociale și chiar politice.

Pentru mine, în calitate de facilitatoare a acestui eveniment dedicat reunirii puterilor feminine din OFA, cea mai frumoasă parte a experienței a fost să ascult poveștile de viață și din cariera excepțională a fiecărei femei lider din cercul nostru. De abia aștept să le cuprind în cartea care vă aduce și celor care nu le cunosc pe ele personal și poate nu au auzit încă despre imensa valoare pe care o aduc în lume aceste femei muncitoare, dedicate și producătoare de rezultate extraordinare.

Vă doresc tuturor să fiți înconjurați de femei care au de spus cu simplitate, smerenie și deplina normalitate, povesti cu adevărat inspirante, obținute cu foarte multă muncă și dăruire de-a lungul unei întregi vieți și cariere dedicate unui bine mai mare, ne-a împărtășit Ana-Maria Alexandru, Team Coach, lider al echipei de training pentru acest team building și coordonatoare dezvoltare OFA UGIR București.

Teambuliding a fost organizat de Ana-Maria Alexandru, împreună cu Amalia Georgescu, vicepreședinte și coordonator evenimente OFA UGIR și Mirabela Miron, președinte OFA UGIR.

Noi ne-am luat rămas bun de la Teambuilding-ul Echipei de Leadership OFA UGIR, îmbogățite cu energia bună, soluțiile constructive și intențiile de bine din partea tuturor celorlalte, ne-am îmbrățișat cu sufletele și ne vom revedea în curând, să împărtășim și mai multă veselie, stare de bine și noi rezultate inspirante, care fac parte din universul complex de leadership al fiecărei femei antreprenor, pentru a construi împreună noi oportunități de creștere la nivel național și internațional.   

Următorul eveniment OFA UGIR va fi la Cluj:

Conferința Națională – ”Redefinirea rolului României în noua economie europeană: oportunități și provocări pentru sectorul privat”

Mai multe detalii AICI.

Înscrie-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *