LifeStyle Check-in: Business Reunion

În decursul zilei de 20 octombrie 2022, începând cu ora 10:00 avem deosebita plăcere să fim parteneri și să participăm la Bilateral Business Reunion Bucharest, eveniment organizat de către Lifestyle Check-In.

Reuniunea bilaterală de afaceri, urmată de conferința de presă, se vor desfășura în cadrul Palatului Camerei de Comerț și Industrie din București, unde vor participa lideri politici și personalități ale mediul de afaceri din sfera politică, economică și mass – media, atât din România, cât și din Republica Croația.

Evenimentul dorește să reprezinte o continuare a seriei de activități economice și mass – media în cotextul sărbătoririi celor 30 de ani de relații diplomatice între Republica Croația și România.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR va fi reprezentată de către Ana-Maria Icatoiu – vicepreședinte OFA UGIR și Geta Lupu – președinte Asociația Justiție pentru Minori Iași & Vicepreședinte al Tribunalului de Arbitraj Judiciar Iași, care vor participa în cadrul întâlnirii drept speakeri. 

Evenimentul va fi moderat de către Amalia Georgescu – vicepreședinte OFA UGIR sucursala Iași & Fondator AGEO Events.

Descoperă agenda evenimentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *