Mioara Iofciulescu – promotoarea parteneriatelor durabile marca OFA UGIR

Începând cu luna iunie 2023, Mioara Iofciulescu este vicepreședinte și reprezintă oficial Departamentul pentru dezvoltarea rețelei parteneriale, din cadrul patronatului OFA UGIR.

A devenit membră a Organizației Femeilor Antreprenor la începutul anului curent, iar o dată cu participarea, în calitate de speaker, la conferința națională OFA UGIR, ce a avut loc pe 30 martie, la București – ”Despre fonduri nerambursabile și infrastructură: 2023 – anul revenirii economiei?” – aceasta s-a remarcat prin expertiza deținută și și-a exprimat dorința de a se implica mai mult în cadrul patronatului.

Mioara Iofciulescu este Managing Director al Grupului Atlantis România și Președinte al Academiei de Artă Handmade București.

“Oricând este momentul potrivit să învățăm lucruri noi, să fim creativi, să inovăm și să experimentăm pentru a evolua, atât la nivel profesional, cât și în plan personal. Cred în forța interioară și în capacitatea profesională a femeilor din România și am convingerea că acestea au o contribuție semnificativă la dezvoltarea sustenabilă a societății în care trăim. ”

Este licențiată atât în comunicare și relații publice, la SNSPA, cât și în științe juridice, cu specializări în drept civil și dreptul afacerilor, la Universitatea ”Titu Maiorescu” din București.

A absolvit cu distincție un program de master în administrarea afacerilor la Universitatea ”Tiffin” din Statele Unite ale Americii, cu specializare în leadership și management internațional, iar în prezent este doctorand în muzeologie la Facultatea de Arte și Științe Umaniste din cadrul Auream Phoenix University (Marea Britanie), instituție academică destinată exclusiv femeilor din întreaga lume.

De asemenea, deține expertiză în managementul  proiectelor, achiziții publice, formare profesională, arte combinate și consiliere pentru dezvoltare personală.

Pe lângă rezultatele remarcabile în antreprenoriat, Mioara este soție și mamă, fiind activ implicată și în multe activități culturale, educaționale și sociale. 

Atlantis România este parte a holdingului elvețian AG Group, cu o experiență de peste 30 de ani în domenii precum dezvoltare imobiliară, logistică, turism și servicii medicale. În România, grupul este prezent din anul 2006 și deține importante active imobiliare pentru a dezvolta proiecte rezidențiale, logistice, comerciale sau industriale în județele Ilfov, Prahova, Giurgiu, Călărași și Constanța.

Activitatea actuală este concentrată pe producția de energie electrică folosind surse regenerabile și pe dezvoltarea de proiecte rezidențiale ce promovează casele eficiente energetic.

Academia de Artă Handmade București este un concept unic în România, fiind o organizație care are ca scop promovarea artiștilor și a artizanilor români, precum și a artei handmade realizate cu un spectru larg de tehnici de lucru, de la cele tradiționale până la cele moderne.

Academia organizează expoziții tematice, concursuri naționale, ateliere de creație și alte evenimente menite să aducă arta handmade din România în atenția publicului larg, având ca obiectiv major înființarea unui Muzeu de Artă Handmade.

Îi urăm ”Bun venit!” în mod oficial colegei noastre Mioara Iofciulescu și ne bucurăm că a ales să dezvolte alături de OFA UGIR parteneriate durabile cu insituții naționale și internaționale ce promovează antreprenoriatul feminin. 

Mai multe detalii despre Mioara puteți regăsi în cel mai recent articol apărut în publicația Real Estate Premier League. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *