OFA UGIR a devenit partener oficial al Centrul de Excelență în Administrarea Afacerilor, FEAA Iași

Joi, 29 februarie, a avut loc evenimentul ce a marcat lansarea Centrului de Excelență în Administrarea Afacerilor, un proiect demerat în cadrul Departamentului Management, Marketing și Administrarea Afacerilor, al FEAA – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași .

Proiectul este dedicat studenților care își doresc un parcurs academic completat de noi experiențe educaționale ce le vor pava drumul spre excelență. Proiectul are suportul comunității de afaceri OFA UGIR și OFA UGIR IAȘI, la evenimentul de lansare fiind prezenți, alături de profesori și studenții selectați să facă parte din centrul de excelență, și membri ai RBL și OFA UGIR.

Le mulțumim, colegelor noastre antreprenor, pentru deschiderea de a fi mentor în cadrul acestui program:

 • Ruxandra Bucevschi, Antreprenoare și owner TWINKLE STAR SRL, cursuri certificate Cambridge
 • Dana-Maria Enache, Nutriționistă cliniciană, antreprenoare Clinica Essentia Iasi
 • Mihaela Amariei, Lichidatoare, executoare judecătorească, consultantă fiscală, antreprenoare STUDIO EXPERT SRL
 • Carmen Belcescu, Trainer, consultantă și fondatoare a proiectului GRIFIN
 • Adina Plăcintă, Consultantă în wellness
 • Manuela Manea, Antreprenoare Clinicile estetice și cosmetice Q Estetique SRL
 • Mihaela Botoṣăneanu, Fondatoare a spălătoriei Perfect Clean

Departamentul de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor, al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, dorește să creeze un Centru de formare avansată pentru studenții cu merite deosebite din cadrul programelor de licență administrate de acest departament: (1) Business Administration (predare în Lb. Engleză), (2) Management, (3)  Marketing și (4) Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. 

Acest Centru de Excelență în Administrarea Afacerilor are ca misiune să contribuie la asigurarea unui nivel înalt de formare profesională a studenților cu potențial înalt, să îmbogăţească experienţa profesională a acestor studenți, astfel încât, ulterior, aceştia să se diferenţieze pe piaţa muncii pentru a se poziționa ca lideri ai generației lor.    

Programul va fi debuta la începutul semestrului al doilea al acestui an universitar. Dorim ca studenții selectați în acest centru să fie dintre cei aflați în primii 10% din studenții noștri și să beneficieze de formare avansată prin contact direct cu manageri și specialişti din mediul de business, precum și cu profesorii departamentului de Management, Marketing şi Administrarea Afacerilor.  

Activitățile centrului se vor desfășura în 20 – 25 de sesiuni anual, cu 2-4 sesiuni de formare de 2 ore, pe parcursul unei luni. Ne propunem ca întâlnirile, la care să participe cadre didactice și invitați din mediul de afaceri, să aibă loc de obicei joia, de la ora 16 la 18, într-un spațiu al FEAA. 

Analiza dorințelor privind formarea, manifestate de acești studenți cu performanțe înalte, a arătat că programul are nevoie de un input semnificativ sub formă de cunoștințe și modele profesionale din mediul de afaceri.   

De aceea OFA UGIR a devenit PARTENER oficial al acestui centru. Ne dorim ca împreună cu membrii și colaboratorii comunității OFA UGIR să le oferim studenților acces la cunoștințe profesionale de înaltă valoare prin:

 • transferul direct de cunoștințe sub formă de training-uri sau alte activități formative oferite de specialiști sau manageri  
 • prezentarea unor modele profesionale remarcabile și relaționarea lor directă cu studenții  
 • mentorizarea studenților și oferirea de programe de job shadowing în companii  
 • includerea acestor studenți în programe de internship în companii 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *