OFA UGIR este partener în cadrul proiectului ”Săptămâna europeană a mobilității” – Brașov

Patronatul OFA UGIR vă invită să fiți parte a proiectului ”Săptămâna europeană a mobilității” – Comunitățile inteligente trec pe verde, ce va avea loc în perioada 21-23 septembrie 2023, în zona Brașov.

Vă invităm să experimentăm împreună trecerea de la consumul excesiv la utilizarea inteligentă a resurselor prin utilizarea energiei verzi și metodelor sustenabile de producție. 

Tranziția verde și transformarea digitală sunt procese profunde, de lungă durată, care au nevoie de implicarea tuturor forțelor de dezvoltare dintr-o societate. Acesta este motivul pentru care am adus alături de noi instituții, administrația publică locală, companii, ONG-uri, initiative, experți și cetățeni dornici să susțină un mediu mai curat și mai sănătos.

Evenimentul este organizat de Platforma pentru educație competitivă, reprezentată, în calitate de director executiv, de către colega noastră Violeta Vijulie – membru OFA UGIR București.

Vor lua parte la eveniment reprezentanți ai Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Agenția Națională pentru Protecția Mediului, și ai Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru.

Partenerii evenimentului sunt: OFA UGIR, Aeroportul Internațional Brașov, CICLO, PCE Electric, Flash Lighting Services, EVConnect, SENS. Atelier de comunicare, NEOS România.

Ma multe detalii legate de agenda evenimentului, modalitățile de înscriere și cum poți deveni partener, regăsiți aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *