OFA UGIR IAȘI vă invită la conferința ”Impactul fondurilor europene în comunitatea locală”

Patronatul OFA UGIR vă invită la o nouă conferință intitulată ”Impactul fondurilor europene în comunitatea locală” ce va avea loc pe 17 mai, începând cu ora 10:00, în cadrul Camerei de Comerț și Industrie din Iași.

OFA UGIR dorește să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii și la creșterea capacității antreprenoriale din comunitatea locală. De aceea, ne-am propus să încurajăm antreprenorii locali și inițiativele de dezvoltare comunitară printr-o prezentare a pașilor pe care îi pot parcurge pentru obținerea fondurilor europene.

Astfel, scopul conferinței „Impactul fondurilor europene în comunitatea locală” este de a oferi participanților informații și instrumente utile pe care le pot folosi pentru a se înscrie în proiecte finanțate prin fonduri europene.

Evenimentul va fi moderat cu profesionalism și carismă de către Amalia Georgescu – vicepreședinte OFA UGIR Regiunea N-E.

De asemenea, patronatul OFA UGIR va fi reprezentat în calitate de speaker, de către Carmen Fediuc fondator al REI Evolution Suceava, firmă de consultanță și președinte OFA UGIR Suceava.

Vă invităm să vă alăturați evenimentului nostru, într-un demers de fi aproape de economia locală, dar și de oameni, în general.

Alege să te înscrii prin completarea acestui FORMULAR DE PARTICIPARE.

Descoperă ultimile informări și noutăți aici: https://fb.me/e/1cauMF7HP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *