OFA UGIR organizează conferința națională – ediția aniversară – a X-a!

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România susține pe 08 iunie 2023, la Bacău, ediția a X-a din seria de conferințe naționale OFA UGIR –  o ediție aniversară ce își propune, alături de speakerii și experții invitați, să dezbată teme de interes major și să identifice direcții de acțiune viabile și aplicabile la nivel local și regional.

Conferința ”Dezvoltarea afacerilor: între nevoia de finanțare și potențialul imens al femeilor antreprenor” va alea loc începând cu ora 09:30, în sala de evenimente din cadrul Fiald Hotel & Spa Băcău.

Conferința noastră va include două paneluri importante, care vor aduce în prim-plan perspective provocatoare și vor oferi informații valoroase pentru succesul și creșterea afacerilor:

  • Panelul 1: „IMM-urile la răscrucea dintre granturi europene, instrumente financiare și inovare – Oportunitatea protejării proprietății intelectuale și industriale” – Acest panel se va concentra pe importanța granturilor europene și a instrumentelor financiare pentru dezvoltarea afacerilor de mici și medii dimensiuni. Vom explora strategiile eficiente de accesare a acestor fonduri și vom aborda aspecte-cheie legate de inovare și creștere durabilă în cadrul IMM-urilor.
  • Panelul 2: „Femeile antreprenor: un atu subestimat al dezvoltării României” – Acest panel va sublinia rolul esențial al femeilor antreprenor în dezvoltarea României și în construirea unei economii puternice și echilibrate. Vom discuta despre provocările și oportunitățile cu care se confruntă femeile în mediul antreprenorial și vom evidenția resursele și suportul disponibile pentru a le ajuta să-și atingă potențialul maxim în afaceri.

Pe lângă prezentările și sesiunile de discuții, conferința va oferi oportunități excelente pentru networking și stabilirea de contacte cu alți antreprenori și experți din domeniu.

Vă încurajăm să luați parte la această conferință remarcabilă și să vă alăturați comunității de antreprenori entuziaști și inovatori: participarea dumneavoastră poate aduce perspective noi și idei proaspete care să stimuleze creșterea și dezvoltarea afacerilor.

Astfel, te invităm să completezi următorul formular de înscriere pentru a-ți rezerva un loc în cadrul conferinței: https://forms.gle/Po82NMg4a36TBgWd6

De asemenea, pentru a fi la curent cu ultimile noutăți cu privire la agendă și speakerii invitați, consultă evenimentul oficial de pe Facebook: https://fb.me/e/1aPZ0PGqr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *