OFA UGIR Suceava a împlinit 1 an!

Finalul anului 2023 a marcat un moment deosebit pentru echipa OFA UGIR Suceava, deoarece a celebrat primul an de la înființare. Cu această ocazie specială, colegele noastre din Suceava au organizat o întâlnire aniversară sub tema „Degustare de vin și alte surprize”.

Evenimentul a fost unul plin de emoție și recunoștință, oferind oportunitatea de a reflecta asupra realizărilor și de a celebra reușitele înregistrate în primul an alături de femeile antreprenor din Suceava. Unul dintre momentele definitorii ale întâlnirii a fost retrospectiva adusă în discuție, unde s-a subliniat parcursul și evoluția filialei OFA UGIR Suceava.

Un punct de atracție și rafinament a fost degustarea de vinuri coordonată de domnul Sebastian Bobu, Manager Vinul Bun, recunoscut pentru experiența sa vastă în domeniul vinurilor și deținător al diplomei WSET Level 2 Awards in Wines. Participantele au avut ocazia să descopere aromele și secretele din spatele unor vinuri alese cu grijă.

Surpriza serii a fost reprezentată de o tombolă organizată pentru persoanele prezente, cu premii de la antreprenorii locali: Alina Axane, BijuBOX.ro, No Hair Station, Aelia Healing Center și Anarela Beauty. Ne bucurăm că acest fapt ne-a oferit oportunitatea de a promova și susține antreprenoarele sucevene, oferindu-le ocazia de a-și promova produsele și serviciile.

Carmen Fediuc, Președinte OFA UGIR Suceava, a împărtășit gânduri despre acest prim an de activitate: „A fost o adevărată provocare pentru mine să îmi asum coordonarea acestei filiale la început de drum. Am avut obstacole, dar și bucurii și emoții multe. Însă am avut încredere că ideile mele vor găsi rezonanță în rândul antreprenoarelor sucevene.”

OFA UGIR Suceava transmite sincere mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul anului 2023, susținând și contribuind la evoluția filialei.

Dacă sunteți curioși să descoperiți mai multe despre activitatea noastră, vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail suceava@ofa.ugir.ro.

Vă așteptăm cu drag să aflați mai multe despre OFA UGIR Suceava și despre cum puteți fi parte din această comunitate dinamică și în creștere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *