Regiunea Brașov și-a desemnat finalistele OFA START UP ANGELS! Vezi cine merge în Marea Finală, de la Iași!

Regiunea Brașov și-a desemnat finalistele OFA START UP ANGELS, care vor concura în MAREA FINALĂ, de la Iași, din 12 noiembrie.

Misiunea juraților a fost deosebit de grea, întrucât toate afacerile prezente în competiție au un potențial foarte mare de dezvoltare. Chiar dacă doar patru câștigătoare au fost desemnate căștigătoare, dintre care două vor merge în finală, OFA UGIR va fi alături de toate participantele în drumul lor antreprenorial.

 

Așadar, în marea finală OFA START UP ANGELS, Brand Ambassadorul Adriana Făgărășian merge mai departe cu ”Sativa product” manageriată de EVA CSUTAK și ”Radioaktiv Radon” a antreprenorului INCZE REKA, favorita publicului!

 

Cele cinci concurente care s-au calificat în competiție și-au prezentat afacerile în fața juriului, într-un pitch de 3 minute. Juriul a fost format din următorii membri: Alina Novac, manager competitie OFA STARTUP ANGELS, antreprenor si fondator NOVAC COUTURE, Adriana Făgărășian, brand ambasador regiunea BRAȘOV, antreprenor si fondator Skin Medic Beauty, Renate Popescu, presedinte OFA UGIR BIHOR, expert contabil și specialist în management financiar, reprezentant CECCAR BIHOR, Flavia Fițoiu, director operațional și membru în bordul companiei Nhood România, Diana Lupu, director platforma de administrare digitală SSM.RO

 

În urma deliberării juriului, afacerea câștigătoare a finalei regionale Brașov este firma ”Sativa product” manageriată de EVA CSUTAK.

Locul I: Sativa Product este un laborator de cofetărie-patiserie, focusat pe dezvoltarea și producția unor produse personalizate. ”Inițial, am început cu produse pentru evenimente/nunți, însă, ulterior, ne-am orientat către produse de patiserie/cofetărie, cu conținut redus de zahăr, gluten-gree, lactose-free și educarea consumatorilor (video live, online, materiale educative, digital).
Pe lângă producția de prăjituri, ”Sativa Product” oferă și servicii de consultanță în inginerie, în special în domeniul agroalimentar. Finanțarea ne va ajuta să modernizăm spațiul de producție pentru R&D (dezvoltare de produse)”, spune Eva Csutak.

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 II a revenit ”𝗣𝗮𝗹𝗮𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗔𝗹𝗯𝗶𝗻𝘂ț𝗮 𝗭𝗴𝗹𝗼𝗯𝗶𝗲”, manageriată de 𝗠ă𝗱ă𝗹𝗶𝗻𝗮 𝗜𝗼𝗻𝗲𝗹𝗮 𝗢𝗻𝗰𝗶𝗼𝗶𝘂.

”Centrul nostru își propune o educație de calitate, o dezvoltare armonioasă, într-un mediu prielnic, utilizând strategii și tactici corespunzătoare, pentru a stimula, la cel mai înalt nivel, motivația copiilor. Copiii beneficiază de bucătărie proprie, unde mâncarea este preparată de către personal calificat, care realizează săptămânal, un meniu ţinând cont de necesarul caloric al copiilor, de vitamine, proteine, glucide şi lipide. Înfiinţarea unei grădiniţe particulare, are ca scop dezvoltarea unui învăţământ particular, bine pus la punct, adaptabil preferinţelor părinţilor, începând de la nivelul copiilor preşcolari. Oamenii sunt din ce în ce mai ocupaţi, însă, în acelaşi timp, fiecare doreşte să ofere maximum familiei. Personalul didactic este de specialitate. Programele noastre, pe lângă scopul principal instructiv-educativ, au ca obiectiv şi descoperirea de noi pasiuni, hobby-uri ce întregesc personalitatea copiilor”, afirmă Mădălina Ionela Oncioiu.

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 III a fost câștigat de doamna 𝗔𝗻𝗱𝗮 𝗩𝗮𝗿𝗴𝗮𝘁𝘂, manager 𝗔𝗠𝗔𝗩𝗜 𝗛𝗢𝗠𝗘!

Amavi Home este o platforma de e-commerce în industria home & deco, destinată tuturor celor care doresc să își amenajeze casa, să se inspire din sute de idei de amenajare, propuse de designeri de interior sau să își creeze singuri amenajarea dorită (mood board/ amenajare 3D), cu doar un click, fără să aibă nevoie de echipamente sau cunostințe specific, de design interior.

”Amenajarea casei tale va fi un proces usor, intuitiv. Amavi Home (I love my home).

Serviciile oferite sunt B2C, fiind vorba de o platformă de e-commerce, un marketplace, în industria home&deco. Inovația, atât de produs, cât și de process, este adusă de faptul că este singura platformă care reunește atât un catalog al produselor de mobilier și decorațiuni de interior, cât și idei de amenajare, propuse de designeri de interior și arhitecți. În plus, aceasta acordă clientului posibilitatea de a-și amenaja singur decorarea dorită, printr-un simplu click în platformă, fără să aibă nevoie de aplicații suplimentare sau cunoștințe specifice de design”, explică Anda Vărgatu.

Cea de-a doua finalistă a Regiunii Brașov a fost desemnată, prin votul publicului, firma ”Radioaktiv Radon” a antreprenorului Incze Reka!

SC Radioaktiv Radon SRL a fost înființată în cadrul programului Start – Up Plus, pe baza proiectului ”Radonul, colocatarul nostru radioactiv”.

”Laboratorul nostru este desemnat de către Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare: Nr. LI_09 Radioaktiv Radon/ 2020.
Conform legislației în vigoare, gestionăm nivelul radonului din interiorul clădirilor, de exemplu case, locuri de muncă și clădiri cu acces public. In plus, serviciile noastre includ planificarea și realizarea unor campanii de informare”, precizează Incze Reka.
Puțini dintre noi știu că „Radonul se situează pe primul loc printre cauzele de cancer pulmonar printre nefumători, respectiv pe locul al doilea la fumători. Aşadar, radonul acumulat în clădiri, peste un anumit nivel, prezintă un risc semnificativ asupra sănătății umane.” (Dr. Csíki Csongor, medic specialist oncolog)

 

Sponsorii evenimentului OFA START UP ANGELS au oferit premii substanțiale concurentelor  câștigătoare:

Cartier Coresi

O sesiune de Leadership cu Tatian Diaconu.

SkinMedic Beauty Clinic

Locul 1: Voucher in valoare de 1500 lei

Locul 2:Voucher in valoare de 1000 lei

Locul 3: Voucher in valoare de 500 lei

𝗔𝗗-𝗚𝗢

LOCUL 1: O luna de promovare pe platforma lor de publicitate.

MIHAI MANCIU

Locul 1 Consultanță vestimentară personalizată și voucher 30%.

𝗕𝗿𝗶𝗹𝗹𝘂

Locul 1, 2 si 3 – Sticle personalizare de Champanie

Claudia Cioceanu – Trainer, Coach & Public Speaker

Locul 1: Leadership Game pentru echipa

Locul 2: Sesiune Performance Coaching

Locul 3: Sesiunhe Performance Coaching

𝗦𝗦𝗠.𝗿𝗼

LOCUL 1, 2 și 3 Sesiune de instruire cu privire la normele SSM ȘI PSI. Curs de 40 de ore intitulat “Inițiere în activitatea de Securitate și Sănătate în Muncă”

Dan Cojan photography

Locul 1: o sesiune foto business personalizată

Castelul Lupilor

Pentru toate concurentele, oferă produse de ciocolată Tim.

Rising Scent

Surpriză artizanală, lucrată manual, din ceară de soia și aroma terapie, pentru toate concurentele.

Partenerii media ai competiției OFA STARTUP ANGELS sunt: Grupul Gândul, AGERPRES,  Business 24, Ziare.com, Curierul Național, Gazeta de Sud, wall-street.ro, Radio Sud, România liberă, A7TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *