Regiunea Timișoara și-a desemnat finalistele OFA START UP ANGELS! Vezi cine merge în finală!

Competiția regională 𝗢𝗙𝗔 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗨𝗽 𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹𝘀 Timișoara și-a desemnat finalistele care vor concura în MAREA FINALĂ, de la Iași, din 12 noiembrie.

Cele zece concurente care s-au calificat în competiție și-au prezentat afacerile în fața juriului, într-un pitch de 3 minute. Brand Ambassadorul Regiunii Timișoara, Dana Sârbu, Manager 𝗦𝗶𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗚𝗿𝘂𝗽, a fost cea care s-a dedicat organizării competiției, dar, în același timp, a fost și sponsorul principal.

Juriul a fost format din următorii membri: 𝗔𝗹𝗶𝗻𝗮 𝗡𝗼𝘃𝗮𝗰 – OFA StartUp Angels Project Manager, 𝗥𝗲𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗣𝗼𝗽𝗲𝘀𝗰𝘂 – Președinte CECCAR Bihor, 𝗕𝗶𝗮𝗻𝗰𝗮 𝗡𝗲𝗴𝗿𝗲𝗮 – Violette Boutique des Fleurs www.fleurviollete.ro, 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗢𝗹𝘁𝗲𝗮𝗻 – Napoca Imobiliare www.napocaimobiliare.ro și 𝗗𝗿. 𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲𝗹𝗮 𝗥𝗲𝗶𝘀𝘇 – Director Centrul de medicina capului, Președinte al Societății Române de Alzheimer Timișoara.

Misiunea juraților a fost deosebit de grea, întrucât toate afacerile prezente în competiție au un potential foarte mare de dezvoltare. Chiar dacă doar patru câștigătoare au fost desemnate căștigătoare, dintre care două vor merge în finală, OFA UGIR va fi alături de toate participantele în drumul lor antreprenorial.

 

În urma deliberării juriului, afacerea câștigătoare a finalei regionale Timișoara este firma ”𝗞ū𝗠𝗢𝗧𝗭”, manageriată de 𝗔𝘀𝘁𝗿𝗶𝗱 𝗧𝗶𝗿𝗹𝗲𝗮 și 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀𝗮 𝗧𝗼𝗱𝗼𝗿;

KūMOTZ este un brand de articole vestimentare, menit a se transforma odată cu mămicile, de la începutul sarcinii până când… vor ele! Prin designul unic al hainelor, 𝗞ū𝗠𝗢𝗧𝗭 își propune să sprijine și să încurajeze alăptarea, ca o etapă naturală și firească, ce nu trebuie să lase loc compromisului, atunci când vine vorba de estetică, confort sau funcționalitate. Astfel, toate articolele 𝗞ū𝗠𝗢𝗧𝗭 sunt create pentru a oferi o stare de bine femeilor, care trec prin această schimbare incomparabilă din viața lor. Colecțiile Kumotz sunt semnate de designerul Astrid Țirlea care îmbină liniile, precizia și simplitatea stilului japonez cu ornamentele portului tradițional românesc.

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝗱𝗼𝗶 a fost ocupat de afacerea ”Clătite la Tigaie”, o afacere aromată și”cu gust bun”, manageriată de doamna 𝗦𝗶𝗺𝗼𝗻𝗮 𝗦𝗶𝗰𝗼𝗲;

”Clatite la Tigaie este un vis devenit realitate. Prin participarea la această competiție, îmi doresc să mă dezvolt personal și antreprenorial, să cunosc alte femei care fac același lucru ca și mine, să dezvolt afacerea. Noi producem cu mult drag clătite pentru toate gusturile, preparate dulci şi sărate, din făină albă sau integral, cu gemuri naturale şi multe alte bunătăţi! Pentru a ne dezvolta afacerea avem nevoie de echipament performant, în valoare de 24 500 lei”, spune antreprenorul Simona Sicoe.

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝘁𝗿𝗲𝗶 a revenit doamnei 𝗔𝗻𝗰𝗮 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂, care, prin specificul afacerii ”Covorul Oltenesc”, menține vie tehnica de țesut a covoarelor tradiționale românești;

Anca Dumitrescu administrează de 5 ani, activitatea unui atelier de țesut covoare tradiționale, în comuna Măceșu de Jos, judetul Dolj.

”Pentru că dorim să ne dezvoltăm, este momentul să investim în amenajarea casei bunicilor si să ne diversificăm activitatea, prin organizarea de șezători și tabere de creație. Datorită implicării și efortului depus în acești 5 ani de activitate, am ajuns cunoscuți în țară și în străinătate și avem solicitări pentru vizitarea atelierului sau pentru deprinderea acestui meșteșug.

Poziționarea pe traseul internațional de biciclete, pe malul Dunării, este un avantaj pentru noi și dorim să beneficiem de acesta, pentru a găzdui turiștii și chiar să le putem oferi o masă caldă, la punctul gastronomic local, pe care îl vom amenaja”, afirmă antreprenorul Anca Dumitrescu.

La categoria votul publicului, favorită a fost firma ”Aromaterre”, aceasta întrunind 7.100 de voturi! Astfel, publicul i-a rezervat un loc în marea finală concurentei Veronica Simiciuc.

” După ani întregi petrecuți în multinaționale din domeniul hotelier, mi-am  dorit un ritm al vieții mai domol, care să îmi permită să petrec mai mult timp alături de familie. Așa am ajuns împreună cu soțul meu, Ciprian, să investim în culturi de plante aromatice. Însă nașterea fiului meu și nevoia de a-i oferi produse de îngrjire blânde, dar cu ingrediente naturale, m-a condus către ceea ce, de curând, a devenit Aromaterre. Din nevoia mea de a folosi produse hipoalergenice, cu cât mai puține ingrediente și riscuri pe termen lung, am ajuns să creez geluri de duș, creme și unturi de corp, precum și produse pentru ten. Ritmul vieții nu a devenit mai domol, însă simt că sunt acolo unde trebuie, iar provocările de zi cu zi par mai ușor de dus”, mărturisește favorite votului publicului.

Câștigătoare: 𝗔𝘀𝘁𝗿𝗶𝗱 𝗧𝗶𝗿𝗹𝗲𝗮 și 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀𝗮 𝗧𝗼𝗱𝗼𝗿 de la firma ”𝗞ū𝗠𝗢𝗧𝗭” și Veronica Simiciuc, antreprenor firma ”Aromaterre”

Așadar, în marea finală OFA START UP ANGELS brand ambassadorul Dana Sârbu merge mai departe cu 𝗔𝘀𝘁𝗿𝗶𝗱 𝗧𝗶𝗿𝗹𝗲𝗮 și 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀𝗮 𝗧𝗼𝗱𝗼𝗿 de la firma ”𝗞ū𝗠𝗢𝗧𝗭” și Veronica Simiciuc, antreprenor firma ”Aromaterre”.

Sponsorii evenimentului OFA START UP ANGELS au oferit premii substanțiale concurentelor  câștigătoare:

Clinicile GIIA, un centru medical de excelență, a acordat următoarele premii:

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟭: Voucher în valoare de 800 lei, pentru procedurile din clinică + abonament 1 an, la atelierele de dezvoltare personală (valoare de 2000 lei)

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟮: Voucher în valoare de 600 lei

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟯: Voucher în valoare de 300 lei

Evia Beauty, care oferă o combinație de terapii holistice și estetice, a acordat premiile:

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟭: Voucher in valoare de 1500 lei

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟮: Voucher in valoare de 1000 lei

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟯: Voucher in valoare de 700 lei

În plus, EVIA BEAUTY a acordat vouchere, în valoare de 100 lei, pentru fiecare concurentă.

Violette Boutique des Fleurs, florărie de lux, care transformă fiecare floare într-o poveste încărcată de emoție, a oferit buchete de flori pentru toate concurentele cât și pentru membrele juriului.

Sirdan Grup, sponsorul principal al competiției, firmă care oferă consultanță de excelență în domeniul sănătății și securității în muncă, situațiilor de urgență și protecției mediului, a acordat următoarele premii:

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟭: contract de consultanță gratuit, în domeniul securității și sănătății în muncă, situațiilor de urgență, pentru o perioada de 1,5 ani+contract GDPR.

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟮: contract de consultanță gratuit, în domeniul securității și sănătății în muncă, situațiilor de urgență, pentru o perioadă de 1 an.

𝗟𝗼𝗰𝘂𝗹 𝟯: contract de consultanță gratuit, în domeniul securității și sănătății în muncă, situațiilor de urgență, pentru o perioadă de 6 luni.

Nu în ultimul rind, Editura Mirton www.mirton.ro a oferit pachete de cărți, pentru câștigătoarele locurilor 1, 2, 3.

Partenerii media ai competiției OFA STARTUP ANGELS sunt: Grupul Gândul, Agerpres,  Business 24, Ziare.com, Curierul Național, Gazeta de Sud, wall-street.ro, Radio Sud, România liberă, A7TV.

 

 

One thought on “Regiunea Timișoara și-a desemnat finalistele OFA START UP ANGELS! Vezi cine merge în finală!

  1. Georgiana Dana Grozavescu says:

    Sunt încântată și in același timp mândră de susținerea și încurajarea femeilor antreprenor din România. Am convingerea că multe femei își doresc să investească timp și dedicație pentru a se simți mai împlinite și pe plan profesional,nu numai în viața de familie.
    Să ne vedem la cât mai multe evenimente de acest gen și pe viitor.
    Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *