Secretele antreprenorului de succes (SAS) – Bucuresti, 2023

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR are deosebita plăcere să vă invite la cel de-al treilea eveniment din seria “Secretele antreprenorului de succes”, ce va avea loc pe data de 17 mai, ora 9:00, la Grand Hotel Continental, București.

Seria de eveneminte “Secretele antreprenorului de succes” își propune să aducă la lumină oamenii dedicați cauzei antreprenorilor și poveștile lor, astfel încât și alți antreprenori să beneficieze de pe urma expertizei și experienței lor pentru a-și atinge obiectivele de business cu suportul lor, dar și pentru a servi ca modele și a ajuta la educația și evolutia comunităților din care provin.

Astfel, evenimentul organizat de IMM Club în parteneriat cu BNI România și OFA UGIR, va incepe cu “Povestea unui antreprenor de succes. Identitatea antreprenorului de succes invitat la fiecare eveniment este ținută SECRETĂ

Alături de antreprenorul de succes invitat se vor discuta diverse teme relevante și se va răspunde la întrebări precum:

 • Care este definiția personală a succesului?
 • Cine/ce și cum te-a ajutat să ai parte de succes?
 • De ce crezi că ar funcționa și pentru alții sau ce ar trebui să facă cei veniți să atingă succesul pe care-l caută?

Antreprenorul a cărui poveste o vom afla în cadrul evenimentului de la București nu a pornit cu o afacere de la zero, ci a intrat ca partener într-un business existent și l-a dus la NEXT LEVEL, un nivel care nu ar fi fost atins fără aportul său. De fapt, a ajuns să revoluționeze întreaga industrie în care își desfășoară activitatea. Pentru el, business networking-ul a fost calea către o afacere de succes. În școală, profesoara de matematică l-a învățat ”că nu este important să știi cum să faci un lucru sau să rezolvi o problemă, ci e important să știi cum să il faci fără efort”. Îl preocupă educația antreprenoriala si se implică în mod activ in mentoring-ul noilor generații de antreprenori.

În acest sens, unul dintre participanții la eveniment va avea sansa de a intra într-un program GRATUIT de mentoring cu antreprenorul invitat. Înscrierile se vor putea face pe parcursul evenimentului.

În evenimentele anterioare au fost prezentate poveștile lui Dan Pavel (Benvenuti) la Oradea și a lui Mariel Petric (KangooPack) la Alba Iulia.

Dincolo de sesiunea “Povestea unui antreprenor de succes”, mai există 2 sesiuni de prezentări și interviuri în care vorbitorii vor aborda diverse teme de interes pentru antreprenori:

 • Cum funcționează sistemul de reducere a costurilor ”NO SAVING, NO FEE!”
 • De la contabil la confident și om de încredere al antreprenorului
 • Când și cum ar trebui să-și dezvolte un antreprenor propria aplicație de business?
 • Cum putem face viața antreprenorilor mai bună cu ajutorul datelor?
 • Managementul riscurilor trebuie să fie o preocupare majoră a oricărui antreprenor
 • Ce greșeli fac antreprenorii la început de drum?
 • Cum se finanțează o afacere în primul an de activitate?
 • În ce condiții franciza este o soluție pentru un antreprenor?
 • Când ajută și când nu ajută un soft ERP o afacere antreprenorială?
 • Cum am devenit antreprenor și care este ”trusa de scule” cu care am plecat la drum?

Te invităm să completezi următorul FORMULAR DE PARTICIPARE și să fii alături de noi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ1tNuteU97ZkBHVx8qVXMo0K_h-DJEZ0F5IOM1nCZN4RN6g/viewform

Descoperă ultimile noutăți cu privire la eveniment aici: https://fb.me/e/2RJfeKafR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *