Spring Soiree – A Delicate Celebration of Feminity

Colegele noastre din cadrul filialei OFA UGIR Brașov organizează și vă invită la un nou eveniment special, dedicat femeilor, ce se intitulează ”Spring Soiree – A Delicate Celebration of Femininity”.

📅  Miercuri 6 Martie, 2024
⏰ Începând cu ora 18:00
📍  Conacul Albert, Brașov
👗  Dress Code – Ținute elegante, feminine, în culori pastel.
Accesorii: mărgele, cercei, broșe, eșarfe. Be a creative flower! Și nu uita să porți un zâmbet strălucitor – este cel mai bun accesoriu pentru orice ținută.
 
Martie se apropie și odată cu ea și primăvara. Soarele devine tot mai puternic, pomii încep să înmugurească și florile, plăpânde și timide, să înflorească. Este o trezire generală la viață, o explozie de gingășie, de culoare, de frumusețe.
 
Totodată, martie este și luna noastră, a femeilor. Acoperite cu geci groase, paltoane și pantaloni, toate în culori sobre și cenușii, am trecut cumva prin iarnă.
 
Este timpul să ne trezim și noi ca ghioceii, ca zambilele și narcisele, să ne aranjăm petalele, una câte una, întocmai ca trandafirul din Micul Prinț și să ne trezim la viață feminitatea, vitalitatea și bucuria.
 
Vom servi cină împreună, într-un decor de vis, însă vom avea și două doamne, invitate speciale, care ne vor vorbi despre arta de a fi frumoase:
  • Alexandra Ungurean – Stilist personal, antreprenor și creator de conținut educativ cu 6 ani de experiență în domeniul Fashion & Beauty. Este cunoscută ca Spin of Seasons pe social media, unde misiunea ei este de a ajuta femeile să arate și să se simtă bine în hainele lor.
  • Roxana Guzu – Makeup Therapist și Face Yoga Trainer. Din anul 2013 este prezentă ca și Makeup Artist în industria media de fashion, televiziune, videoclipuri și editoriale, din anul 2017 susține și cursuri de terapie prin machiaj, iar din anul 2021 este Yoga Face Trainer.
Taxa de participare, meniu și open bar este de 330 RON.
Link plată
  • Evenimentul este unul de tip boutique (stylish & exclusive.)
  • Rezervarea este finalizată numai după confirmarea plății.
  • Biletele sunt non-rambursabile, cu excepția cazurilor în care evenimentul este anulat sau amânat din motive neprevăzute.

Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună venirea primăverii și redescoperirea feminității!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *