Summer Garden Party PINK – Eveniment caritabil „Pe drumul meu”- Proiect ADDIP – Brașov Heroes

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) – filiala Brașov este partener într-un eveniment inedit și foarte roz, organizat de către Anda Lupsan – președinte OFA UGIR Brașov si Blisspreneur, joi, 20 iulie, la JUNO Wine Garden. Evenimentul este unul caritabil, ce ia forma unei petreceri tematice sub denumirea de ”Summer Garden Party – ROZ”.

După cum sugerează și titlul, evenimentul se va contura în jurul culorii roz, fie că vorbim de dress code sau de băuturile și deserturile à la carte ce ne vor bucura papile gustative.

Evenimentul caritabil urmărește strângerea de fonduri pentru Proiect ADDIP (partener BRASOV HEROES) – „Pe drumul meu”.

Prin acest proiect, o echipă de voluntari și specialiști îi va ajuta pe tinerii din centrele de plasament să-și identifice abilitățile și calitățile necesare pentru a-și urma vocația, să pornească cu dreptul pe drumul lor. Copiii statului sunt ai noștri, ai tuturor, și doar împreună putem scrie un viitor prosper și plin de oportunități pentru ei și pentru noi, indirect.
 
Suntem conștienți că adolescența este o perioadă crucială în viața fiecărui individ, iar lipsa de direcție și confuzia pot avea un impact negativ asupra dezvoltării lor. De aceea, ne-am propus să oferim suport emoțional, consiliere și orientare vocațională acestor tineri, ajutându-i să-și descopere pasiunile și să-și construiască un viitor în care să se realizeze și să fie fericiți.
 
Dorim să le oferim acces la diferite activități educaționale, stagii de practică și colaborări cu profesioniști din diverse domenii, astfel încât să-și poată experimenta și descoperi interesele și aptitudinile. În plus, vom organiza sesiuni de consiliere și workshop-uri în care acești adolescenți vor putea explora opțiuni de carieră, vor învăța despre piața muncii și vor fi încurajați să-și stabilească obiective pe termen lung.
 

“Somewhere along the way, we must learn that there is nothing greater than to do something for others.” – Martin Luther King, Jr.

Accesul în cadrul evenimentului este GRATUIT, dar consumația este plătită de fiecare invitat în parte. De asemenea, nu există o valoare minimă a donației. 

Vă invităm cu inimă deschisă să vă alăturați petrecerii noastre de vară în grădina JUNO și să fiți parte din acest efort de transformare și sprijin pentru adolescenții din centrele de plasament. Fiecare contribuție contează și face diferența în viețile acestor tineri. 

Totodată, dacă nu puteți participa la eveniment și doriți să susțineti cauza acestor adolescenți din centrele de plasament, vă invităm să donați accesând ACEST LINK.

Mai multe detalii despre eveniment regăsiți AICI. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *