Sursele de finanțare pentru afacerile private: noutăți și perspective, alături de expertul Ana-Maria Icatoiu

OFA UGIR investește în succesul afacerii tale și te ține mereu la curent cu noutățile!

Un nou webinar a fost organizat recent de către OFA UGIR, cu tematica:  ”Surse de finanțare pentru afacerile din mediul privatorganizat împreună cu Ana-Maria Icatoiu, vicepreședinte OFA UGIR, coordonator al domeniului ”finanțări proiecte private”.

In cadrul webinarului de la sfârșitul lunii noiembrie a fost prezentat statusul finanțărilor disponibile și noutățile pentru perioada 2021-2027 în mediul privat, mai exact fiind prezentate detaliat:

  • Noutățile Măsurii 3- apelul 4.1. granturile pentru investiții- perspective pentru 2022
  • Noutățile programului de guvernare al coaliției în următoarea perioadă, pentru partea de antreprenoriat
  • Programul pentru susținerea comerțului exterior
  • Pachetele pentru stimularea economică pentru IMMuri
  • Relansarea programului START-UP Nation III și START UP Diaspora Next Gen
  • Programul de stimulare economică INNOVATION, TECH NATION (aici fiind enunțate și programe de finanțare adresate exclusiv femeilor ce aleg să facă afaceri în domeniul tehnologiei)
  • Viitoarele programe operaționale 2021-2027
  • Finanțările pentru mediul privat pentru PNRR

 Cum pot fi finanțate proiectele private!

La finalul webinarului, a avut loc o amplă sesiune Q&A, în care participantele la webinar au venit cu observații și au întrebat concret, cum își pot finanța diverse proiecte de dezvoltare pentru anul 2022.

Prin OFA UGIR, Ana-Maria Icătoiu informează în permanență membrii și partenerii Organizației asupra oportunităților de finanțate pe care organizațiile le pot accesa la nivel național și internațional, în anul 2020 și 2021 având intervenții și prezentări concrete în cadrul tuturor conferințelor marca OFA UGIR organizat cu mediul public și privat.

Prin Cadrul Financiar Multianual, Ana-Maria Icatoiu sprijină entități private și publice în atragerea de finanțări nerambursabile pentru investiții ce țin de dezvoltarea regională, digitalizare, eficiență energetică, scăderea amprentei ecologice, tranziția energetică.

Ana-Maria Icatoiu este vicepreședinte OFA UGIR, coordonator al domeniului ”finanțări proiecte private”, managing partener în cadrul firmei AVISSO, filiala București și membru Task Force EU și Funds CDR.

Ana-Maria Icatoiu are peste 16 ani de experiență în domeniul dezvoltării sustenabile, al eficienței energetice și al proiectelor de tip smart-city. A coordonat proiecte pentru dezvoltarea durabilă a orașelor pe parte de creștere a independenței și a eficienței energetice, de protecție a mediului înconjurător și de îmbunătățire a calității vieții.

Face parte din 6 dintre cele 9 grupuri de experți selectați de către Ministerul Fondurilor Europene pentru viitoarele Programe Operaționale: PO Regionale; PO Dezvoltare Durabilă; PO Tranziție Justă; PO Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare; PO Educație și Ocupare; PO Asistență Tehnică.

Ana-Maria Icatoiu face parte din Comitetul Consultativ pentru Mediul de Afaceri al  Ministerului Fondurilor Europene, din EU-Funds Task Force din cadrul Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR) și, respectiv, din cadrul Romanian Business Leaders (RBL), din grupul de lucru al CDR pe European Green Deal și din Consiliul Național pentru Transformare Digitală (CNTD) din cadrul Autorității pentru Digitalizarea României (ADR).

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *