Teambuilding OFA UGIR

În perioada 14 – 16 iulie, o parte din membrele Organizației Femeilor Antreprenor din UGIR – Regiunea Nord-Est au participat și s-au bucurat de o întâlnire de cunoaștere, relaxare și învățare, sub forma unui mini-teambuilding.

Au fost alături de noi, colege din Iași, Suceava, Bacău, Argeș, Târgu Neamț și Cluj.
Astfel, la Voroneț – Gura Humorului, colegele noastre au avut parte de mai multe workshop-uri pe teme de dezvoltare personală și profesională, au participat la activități de hiking și momente de networking.

Trainerii sesiunilor au fost: Mioara Iacob, Cristina Mircea, Carla Popa și Brândușa Bordeianu.

Mulțumim colegelor noastre și partenerilor care au sprijin partea organizatorică și au pregătit momentele surpriză: AGEO Events, Cofetăriile ”Un băiat și o fată”, Lavanda Laurei, Popasul Domnesc, Hubio Solutions, Biocomp, AVISSO, Brândușa Bordeianu Make-up Academy.

A fost un weekend foarte frumos și mulțumim tuturor colegelor care au ales să fie alături de noi!

Pentru mine acest teambuilding a fost o conectare la un nivel înalt cu câteva dintre membrele OFA UGIR. Le-am ascultat, m-am entuziasmat ca un copil, m-am bucurat, am pus întrebări și m-am lăsat dusă de valul activităților deosebite cu care am fost servite de către organizatori. Am savurat fiecare clipă din cele două zile și abia aștept următorul teambuilding. – Luminița, Cluj

Weekendul 14 – 16.07.2023 pentru mine a fost o experiență de neuitat, am trăit sentimente și emoții pozitive, am plecat încărcată cu un bagaj de informații prețioase pentru sufletul meu! Am întâlni femei fără măști, femei frumoase la suflet și la chip, femei puternice, modele de urmat!

Deviza mea după acest teambuilding: STAREA MEA DE SPIRIT, FEMEIA ESTE DIAPAZONUL, VALIDARE, SUNT PERFECTĂ ÎN IMPERFECȚIUNEA MEA!

– Mirabela, Bacău

Am ales să particip la acest teambuilding inițiat de Organizația Femeilor de Afaceri din Iași, atât din dorința de a mă relaxa într-un loc în care poveștile sunt scrise pe ziduri, în culori, cu albastru de Voroneț, cât și pentru a fi alături de femei de succes ca și mine.

A avea încredere în tine, a avea curajul să spui ce gândești, a îți onora munca, a împărtăși din experiența profesională și de viață, ceea ce presupune și a te expune, a fi vulnerabilă, mi se pare o rețetă cu toate ingredientele necesare pentru succes.

Eu am ales.

Am găsit aici, rețete, ingrediente, povești, alături de completarea proverbului „Spune-mi cu cine te împrietenești ca să îți spun cine ești” cu „unde te regăsești”.

Sigur, ca trainer fiind, prin „Manifestarea bucuriei”, am militat pentru exprimarea propriei personalități dincolo de tabuuri și fidelități față de persoanele semnificative din viața noastră sau din neamul nostru și am reușit să aduc prin terapie RÂSUL la loc de sacră datorie față de omul prezent și sexual potent.

În același timp am regăsit aici FEMEIA! Femeia ce știe a se juca și gingășia din sămânța sa. Am întâlnit „un pol” de femei minunate și simt că investiția are deja dobânda adunată, în amintiri cotate ca și rezerva de aur a Băncii Naționale.

Mă joc scriind acest testimonial, căci inspirată a fost și inspirantă „joaca” noastră și-mi doresc a fi urmată de alte și alte astfel de oportunități.

– Carla, Bacău

Oamenii care au lucruri in comun, până la urmă, se întâlnesc. În aceste 2 zile mi-am dat seama cât de frumoasă poate fi uniunea dintre femei și cu femei.

De asemena, dacă sunt propulsate de un motor puternic și de calitate, pot face lucruri mărețe care este și o contribuție la nivel general. – Ana-Irina, Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *