Vocea OFA UGIR se face auzită tot mai clar

Mesajul transmis de către delegația Organizației Femeilor Antreprenor din UGIR, în cadrul reuniunii ce a avut loc la Guvernul României in data de 9 august a.c., este acela că antreprenoriatul feminin are un rol esențial în dezvoltarea economică și socială a României.

Acest mesaj a fost preluat de presa centrală și locală și publicat în diferite articole in mediul online, pe care le puteți citi accesând linkurile de mai jos.

Adoptarea unei strategii naționale pentru antreprenoriat feminin, educația antreprenorială pentru femeile din zonele rurale sau defavorizate, precum și accesul la surse de finanțare europene sau guvernamentale reprezintă domenii prioritare pentru activitatea OFA UGIR.

În acest sens, patronatul nostru a prezentat reprezentanților ministerelor de resort ce au participat la întrunire, o serie de propuneri, măsuri și acțiuni menite să vină în sprijinul femeilor antreprenor și să susțină activitatea autorităților publice în contextul procesului de aderare a României la OCDE și al implementării politicilor Uniunii Europene referitoare la egalitatea de gen și egalitatea de șanse.

Prezența la reuniune a factorilor de decizie, în persoana miniștrilor și a secretarilor de stat din mai multe ministere, precum și disponibilitatea acestora de a colabora, în cadrul unor grupuri de lucru, cu echipa de experte din cadrul OFA UGIR, reprezintă un semnal pozitiv din partea executivului în direcția promovării importanței rolului femeii în toate domeniile de activitate.

Le mulțumim pe această cale jurnaliștilor și publicațiilor care susțin activitatea OFA UGIR și care promovează astfel dezvoltarea antreprenoriatului feminin!

Descoperă comunicatele de presă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *