Webinar: ”Branding & Public Speaking – tips & tricks” cu Violeta Vijulie și Amalia Georgescu

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) are deosebita onoare de a vă invita la un nou webinar tematic ce se intitulează ”Branding & Public Speaking – tips & tricks”.
 
Când și unde va avea loc seminarul tematic?
 
🗓️ 19 septembrie 2023
⌛ începând cu ora 15:00
💻 platforma Zoom (link-ul de acces va fi distribuit cu câteva zile înainte de eveniment)
 
Alături de noi, în calitate de speakeri, le avem alături pe:
 
✅ Violeta Vijulie – membru OFA UGIR București și fondator SENS. Atelier de comunicare – ce va pune accent pe ”Brandul tău vorbește!”
 
De 25 de ani în industria comunicării, Violeta Vijulie are cunoștiințe teoretice solide în domeniu. Alsolventă a Secției de Comunicare și Relații Publice de la Facultatea de Litere din București și a unui master în Comunicare Audiovizuală la SNSPA, Violeta și-a completat studiile cu seminarii, cursuri și conferințe de specialitate.
 
Este formator autorizat și cadru didactic asociat la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
 
Conduce firma SENS. Atelier de comunicare, asociația Platforma pentru Educație Competitivă și numeroase inițiative în zonele comunicare, educație, administrație publică și accesare fonduri nerambursabile.

✅ Amalia Georgescu – vicepreședinte OFA UGIR Reg. N-E și fondator AGEO Events – ce ne va prezenta ”5 pași simpli în Public Speaking”

Amalia Georgescu este antreprenor din studenție, PR & Marketing Specialist și fondatorul AGEO Events – agenție de organizări evenimente corporate & private, consultanță și training-uri pe domenii precum marketing și relatii publice, cu o experiență de peste 18 ani. 
 
Consideră că prin investiţia în propria persoană şi prin creşterea încrederii în sine este mult mai uşor să dăruim celor din jur, să ne implicăm în proiectele societăţii, să iubim, să fim responsabili cu deciziile luate şi să facem cu adevărat diferenţa acolo unde ne aflăm.

Webinarul este cu titlu gratuit, iar confirmarea participării se face prin completarea următorului formular de participare, atât pentru membri OFA UGIR, cât și pentru non-membri.

https://forms.gle/QRK56STnatSBx8427

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *