Webinar cu Cristina Baghiu: #NEdigitalizăm

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) are deosebita onoare de a organiza, în parteneriat cu Asociația Digital Innovation Zone, un nou webinar tematic, ce se intitulează  #NEdigitalizăm.

Vei afla direct de la echipa singurului EDIH (European Digital Innovation Hub) din regiunea Nord-Est ce înseamă digitalizarea pentru un IMM și cum poți să afli ce soluții digitale sunt fezabile pentru afacerea ta.

Explorăm viitorul digital al IMM-urilor la webinarul #NEdigitalizăm.

Te invităm să faci primul pas către transformarea digitală a companiei tale.

Participă la webinar și completează în direct chestionarul de evaluare a nivelului de digitalizare de la care pornești. De asemenea, vei afla cum te poate ajuta un studiu de fezabilitate digitală ca să accesezi finanțarea nevoilor tale de digitalizare.

Coordonator dezbatere: Cristina Baghiu

  • Coordonatorul Centrului European de Inovare Digitală,
  • Președintele Asociției Digital Innovation Zone,
  • Expert european în inovare, sănatate, modele de business și agilitate pentru HR.

Completează următorul formular de participare și confirmă-ți locul în cadrul sesiunii: https://forms.gle/Rs7sAXPKBukd38aS6

Digital Innovation Zone este singurul Hub European de Inovare Digitală din regiunea de Nord-Est a României. A fost creat în 2019, la inițiativa Agenției de Dezvoltare Regională din Nord-Est, universităților, clusterelor și mai multor companii private din domeniul tehnologiei & marketing digital din regiune.

Acestea susțin, cu expertiză, soluții, programe și profesioniști, transformarea și inovația digitală a IMM-urilor și a spitalelor publice.

Mai multe detalii despre activitatea sa, se pot gasi aici:

https://digital-innovation.zone/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *