Webinar OFA UGIR │ Unde greșește femeia modernă? E puternică și independentă, dar goală pe dinăuntru

Suntem onorați să vă invităm la un nou webinar excepțional marca OFA UGIR, ce se va intitula ”Unde greșește femeia modernă? E puternică și independentă, dar goală pe dinăuntru”, susținut de către colega noastră Denisa Florea, membră OFA UGIR Alba Iulia, terapeut și cercetător.
 
Mai multe detalii despre activitatea sa profesională regăsiți AICI.
 
Webinarul tematic va avea loc luni, 26 februarie 2024, începând cu ora 18:30, pe platforma Zoom. 
Te invităm într-o calătorie de 2 ore în care vom explora cauzele reale ale acestei neîmpliniri profunde, pe care toate femeile o simt în interiorul lor.
 
Vei primi claritate și te voi ghida spre resurse care să te ajute să îți construiești canale noi, ca lucrurile dorite să înceapă să se întâmple în viața ta.
 
Vom pune sub lupă aspectele vieții tale: personal și profesional. Dar începând dintr-un punct nou: relația cu sine (cea mai neglijată de femeia modernă).
 
Pentru că nu putem da, decat ceea ce suntem! Vei rămane cu soluții ce pot fi implementate imediat în viața ta, astfel ca rezultatele să le poți vedea rapid.
Link-ul de Zoom va fi trimis în privat cu câteva zile înainte de ziua evenimentului.
 
Formular de înscriere: https://forms.gle/FqjLt1H73X4CBYbh6
 

Acest webinar este dedicat exclusiv membrilor patronatului OFA UGIR.

Dacă nu sunteți membru, vă invităm să completați chiar acum cererea de adeziune – https://ofa.ugir.ro/contact/ – și să participați la un prim eveniment alături de comunitatea OFA UGIR.
 
Vă așteptăm alături de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *