Women Entrepreneurs Check In – Highlight Edition 2022

Pe data de 20 mai 2022, două dintre reprezentantele OFA UGIR au participat în cadrul evenimentului ”Women Entrepreneurs Check In” ce a avut loc în Croația.

Amalia Georgescu a reprezentat România și în calitate de vicepreședinte al Organizației Femeilor Antreprenor din UGIR, Confederația Uniunii Generale a Antreprenorilor din România, fiind însoțită si de doamna avocat, Geta Lupu, președintele Asociației Justiție pentru Minori Iași.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate de networking pentru femeile de afaceri din diferite țări europene, ale căror companii oferă diferite servicii și produse menite să îți ușureze și să îți îmbunătățească viața de zi cu zi precum: produsele cometice, accesoriile și obiectele vetimentare, decorațiunile interioare, dar și tehnologii inovatoare ale industriei nautice și auto.

Prezența încântătoare a Amaliei Georgescu, invitată ca speaker în unul dintre pannel-uri, a reușit să îi inspire pe invitații prezenți la eveniment să își găsească ”stilul” și abordarea ideală în mediul de afaceri, care să îi definească și să reprezinte cheia succesului profesional.

Alături de aceasta, au fost prezenți și alți antreprenori și persoane din mediul de afaceri care au avut parte de o experiență spectaculoasă, în cadrul unui hotel luxos – Hotel Park Split 5* – unde s-au bucurat de numeroase surprize și delicatese culinare oferite de organizatori și partenerii acestora. Spectacolele de dans și acrobații, tratamentele și testele faciale, delicioasele boluri de acai conturate de decorațiunile interioare extravangante au fost doar câteva elemente care au făcut ca acesta să fie un eveniment grandios.

Parteneri: Adria Luxury Society, Porsche, OAKBERRY Açaí, Gusta Garden

Următoarea întâlnire ”Women Entrepreneurs Check In” va avea loc în această toamnă tot în Croația, la Roxanich Winery & Design Hotel.

Mai multe informații cu privire la evenimentele Lifestyle Check – In se pot găsi accesând următorul link: www.lifestylecheckin.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *